Darko Lazić i Barbara Bobak su neko vreme skrivali svoju vezu, ali sada sve češće pokazuju uzajamna osećanja. 

Pevač je nedavno objavio više snimaka na kojima se vidi kako njih dvoje putuju zajedno, kao i da ga ona prati kad odlazi na nastupe. Barbarini roditelji nisu krili da nisu oduševljeni ovom vezom, a i prema njemu obožavaoci nisu baš blagonakloni.

Tako se sve češće mogu pročitati komentari kako previše pažnje posvećuje ljubavnom životu dok bi bilo bolje da je češće sa decom. Premda obično ne odgovara na ovakve poruke, Darko redovno objavljuje i slike sina Alekseja, a tvrdi da je i sa ćerkom Lorenom kad god to obaveze dopuštaju.

Ipak, ljubav sa Barbarom je, uz posao, najčešća tema Darkovih slika  a sad je sve iznenadio i poklonom koji je za nju pripremio. 

U pitanju je presladak francuski buldog, sivoplave boje, a štenci ove rase mogu imati cenu između 500 i 800 evra. Reklo bi se da je u pitanju mužjak, pošto "mališan" ima i "leptir" mašnu u roze boji.

Pas Barbare Bobak francuski buldog
Instagram / darkolazicofficial 

Kako će ovaj dinamični par da brine o psu, pitaju se mnogi. Budući da je reč o maloj rasi, ne bi trebalo da bude problema sa putovanjem, a veoma često su oni naviknuti i da vrše nuždu u zatvorenom prostoru - na peleni, pa će moći da borave u  većini hotela bez problema. Sad svi  čekaju da saznaju i ime ovog slatkog "pojačanja", a nikom nije promakla simbolika skupocenog poklona - pas predstavlja ljubav, vernost i zaštitu.

Izvor: Lepa&Srećna