Pevačica Milena Ćeranić iza sebe ima burne ljubavne veze, ali još uvek nije pronašla svoju srodnu dušu. Na početku karijere započela je vezu s kolegom Nemanjom Stevanovićem, ali ubrzo su se razišli.

Potom je sreću potražila, kako su mediji pisali, pokraj crnogorskog košarkaša Vladimira Dašića. Romansu su prekinuli 2018. godine, a pevačica od tada javnosti nikoga nije predstavljala kao dečka. Uživa u poslu, ali i priželjkuje da joj se dogodi ljubav.

"Volim da volim, mislim da bi to trebalo svakome da bude satisfakcija u životu. I volela sam i voleli su me, ne mogu da se požalim, samo ne kažem da su umeli. Lako je mene voleti, ali negde prebroditi taj prvi momenat dok me ne upoznaš i ne vidiš kakva sam zapravo jeste teško, ali kasnije ne vidim razlog zašto neko ne bi bio siguran u mene, a uvek imala taj problem nesigurnosti sa druge strane", rekla je Milena za "Premijeru" i priznala tužnu istinu.

 "Uvek misliš da je to ono pravo... U jednom trenutku sam mislila da je to limit ljubavi, ali to nije bila prava ljubav, samo to još u životu nisam osetila", rekla je ona.

  Izvor: Lepa&Srećna