Voditeljka Jovana Jeremić bila je u centru medijske pažnje kad je odlučila da da otkaz na TV Hepi.

Tada je izjavila da želi da se više posveti sebi i porodičnom životu, a publiku je iznenađivala brojnim objavama na Instagramu tokom letnjeg odmora. Sada je konačno poznato gde će uskoro početi da radi.

"Posle moje kraće medijske pauze i odluke da se posvetim majčinstvu, do saradnje sa Pinkom je došlo na jedan potpuno neobičan, neobjašnjiv, a vrlo realan način", ispričala je. "U prostoriji sam se našla sa dva čoveka, dva Željka Mitrovića, jedan je bio obučen u odelo, pravi biznismen sa konkretnim predlozima i ponudom koja se ne odbija, a drugi je bio neki dečak, nosio je skejt i starke, i bio je vrlo vedrog duha, otvoren i kreativan. Oni su bili blizanci, neki trik je bio u pitanju, ne znam kakav, ali sam sigurna da ih je bilo dvojica.

Znam da mi niko neće verovati, ali na to i ova dvojica Željka Mitrovića računaju, došli su sa vizijom koju sam ja odmah prihvatila, jer zajedno čine lice i naličje pobedničke zlatne medalje. Sa druge strane, i ja sam drugačija, žena koja ruši i stvara predrasude u Srbiji i regionu.

Energije su se prepoznale i došlo je vreme da se informativni program radi na malo eksplicitniji način sa više životnosti, gde će se čuti glas naroda.

Novo vikend jutro na Pinku će od 28. avgusta biti mesto gde će se govoriti o temema o kojima se na drugim mestima ćuti. Novo vikend jutro biće servis građana Srbije, gde će obični ljudi moći da budu deo programa. Krasiće ga još i goruće političke teme u zemlji i regionu, ali i sve društvene afere biće meta naše obrade. Spremite se", rekla je Jovaana i dodala:

"Sudbina je zaista odredila da sada budem deo ružičastog jata, a mislim da je presudio kvalitet. Onog momenta kada pređeš na Pink, znači da si napravio nešto u svojoj karijeri i da zaista vrediš jer na Pinku ne mogu da rade bilo kakvi novinari i TV lica."

"To će biti jedino jutro u Srbiji za koje gledaoci nikad neće znati kako će da počne i kako će da se završi, jutro koje je temperamentno, iskreno, neposredno, jutro u kom će gledaoci zaista dobiti odgovore na pitanja, gde gosti neće moći da odgovaraju „okruglo, pa na ćoše“. Rekla sam već, mnogi će da se znoje, neki će čak i da napuste ovaj studio gde sedim, a samo najhrabriji će ostati na stolicama sa mnom do samog kraja", opisala je Jovana.

Izvor: Lepa&Srećna