Lepa Brena i Boba Živojinović otputovali su zajedno sa Filipom Živojinovićem i Aleksandrom Prijović na Jamajku, gde su prisustvovali glamuroznom venčanju srpskog biznismena i njegove izabranice, piše Lepa & Srećna. Reč je o vlasniku luksuznih hotela Ljubiši Krstajiću i njegovoj supruzi Ani Popović. 

Raskošno venčanje je održano na egzotičnoj destinaciji a more, plaža i beli baldahini su dočarali savršenu svadbenu atmosferu. A najzaslužniji za dobro raspoloženje su bili upravo Lepa Brena i Boba.

PROČITAJTE JOŠ: NINA BADRIĆ OBUKLA SEKSI MODNU KOMBINACIJU, A ŽENE NA INSTAGRAMU ODUŠEVLJENE: ako ovako nosite suknju i majicu, izgledaćete mladoliko (FOTO)

Kliknite OVDE da pročitate nastavak teksta i da vidite Brenine slike!

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Aug 26, 2018 at 6:09pm PDT

PageBreak

Na venčanju je najzapaženija bila Lepa Brena koja je za tu priliku promenila čak tri haljine. Pevačica je za dnevnu zabavu obukla jednostavnu i lepršavu belu haljinu sa čipkom oko ramena i ceo stil upotpunila šeširom koji joj je odlično pristajao. Pošto se zabava odigravala na plaži, pevačica je bila bosonoga i izgledala je očaravajuće. 

Za slavlje u večernjim satima Lepa Brena je izabrala dugu, svilenu haljinu u boji jorgovana sa dramatičnim volanima koji su bili u skladu sa svečanom atmosferom na egzotičnoj destinaciji. Kosu je podigla u pundju a njen preplanuli ten i blistav osmeh krasili su svaku sliku.

PROČITAJTE JOŠ: ŽENE NA INSTAGRAMU SU POLUDELE! SEVERINA NOSI NAJLEPŠU ODEĆU ZA LETO: pogledajte HIT haljine, suknje i košulje popularne pevačice (FOTO)

Trećom haljinom je Brena pokazala kakva je zavodnica. Duga i pripijena haljina sa zmijskom šarom istakla je njeno izvajano telo, a Bobin osmeh i zagrljaj su govorili koliko je ponosan na svoju lepu suprugu. 

Sudeći prema raspoloženju svih prisutnih možemo da zaključimo da je svadba na Jamajki bila puna zabave, smeha i odličnog provoda. A kako drugačije da bude na ovoj egzotičnoj destinaciji.

Kliknite OVDE da listate slike Lepe Brene sa venčanja!

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Aug 24, 2018 at 8:08pm PDT

PageBreak

Kliknite OVDE da listate slike Lepe Brene sa venčanja!

A post shared by Aleksandra Tomic (@_djedja_) on Aug 25, 2018 at 12:44pm PDT

PageBreak

Kliknite OVDE da listate slike Lepe Brene sa venčanja!

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Aug 26, 2018 at 8:18pm PDT

PageBreak

Kliknite OVDE da listate slike Lepe Brene sa venčanja!

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Aug 24, 2018 at 8:10pm PDT

Izvor: Lepa & Srećna