Nataša Bekvalac je odsečno demantovala te priče istakavši da je vređaju, dok je Rasta za nju  imao samo reči hvale.

"To je stvarno najluđa priča. Nas dvoje smo bili u kontaktu i kao 'ajde da pravimo neku dobru muziku. Nismo konkretno znali šta ćemo, sedeli smo u studiju i slušali neke demoe koje imamo i bukvalno kad smo pustili tu pesmu, oboje smo shvatili da je to pesma za nas", rekao je Rasta za "Premijeru" i naglasio da je oduševljen Natašinim profesionalizmom.

 "Nataša je car i vredan radnik, ja ne mogu da opišem. Mi smo taj spot snimali 18 sati na plus 40, ja nisam čuo da se i jednom požalila i svaka joj čast na tome" rekao je Rasta trenuto boravi u Crnoj Gori sa zgodnom crnkom Martinom Anđelković, za koju mnogi misle da mu je nova devojka. Reper se u sredu veče sa njom navodno pojavio i u jednoj budvanskoj diskoteci, gde je nastupao.

"Sa Rastom je bilo nekoliko momaka koji ga prate na svim nastupima, mlada reperka koja se predstavlja umetničkim imenom Zovi me Kali, kao i Martina. Kada su ulazili u diskoteku, Martina je bila odmah iza Raste! U bekstejdžu su se sve vreme šalili i slikali, a ona je sve fotke objavljivala na društvenim mrežama",  kaže izvor za Informer koji se zatekao u tom klubu i dodaje da je Rasti nova devojka pravila društvo i na bini dok je nastupao. 

"Posmatrala ga je iz prikrajka dok je đuskala uz njegove hitove, a on se često okretao ka njoj. Nisu razmenjivali nežnosti u javnosti, pa niko ne može da tvrdi da su sigurno zajedno, ali je delovalo da nečega ima među njima. Martina se ludo provela te noći, sve vreme je pila viski" priča izvor za "Informer".

Zanimljivo je da Rasta i Martina borave u istoj vili! Komšije kažu da su je videli nekoliko puta, a i ona je sama objavljivala slike i snimke iz te kuće.

"Rasta i Martina spavaju u istoj kući, koju je on iznajmio dok je na turneji po Crnoj Gori. Ma ona ne krije da je veoma bliska sa njim, kačila je na Instagram fotke na kome se vidi kako mu sa drugaricom sprema klopu. Onda ga je snimala dok je sa drugovima bio na plaži, a objavljivala je i svoje fotke iz dvorišta vile. Baš su prisni, a vreme će pokazati da li tu ima ljubavi i hoće li opstati"  kaže izvor za medije.

Izvor: Lepa&Srećna