Ana Nikolić već par godina vodi bitku sa viškom kilograma, ali ovog puta je definitivno prelomila i rešila da definitivno smrša, piše Lepa & Srećna. Nakon turbulentnog perioda i razilaženja sa partnerom, reperom RastomAna Nikolić nije klonula duhom, već se posvetila svojoj ćerki Tari i gubljenju kilograma.

Pevačica je postala aktivni član teretane, ali njena tajna mršavljenja još nije otkrivena. Ona polako i postepeno gubi višak kilograma i o svom napretku obaveštava svoje verne pratioce na Instagramu.

Na sledećoj strani pogledajte kako Ana sada izgleda!

View this post on Instagram

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on

PageBreak

Tako je poslednja slika sa krštenja pevačicinog nećaka oduševila mnoge. Ana je zablistala u crnom kompletu, sa ravno isfeniranom kosom i ogromnim naočarama za sunce. Mnogi su pohvalili njen stil, a neki su komentarisali kako se ovoga puta bolje i svedenije obukla nego za Tarino krštenje.

Na ovoj slici je primetno da je Ana uspešno izgubila kilograme i da deluje znatno vitkije. Ova fotografija je prikupila mnogo lajkova, a komentari u vezi njenog izgleda su samo pohvale na račun njene vitke linije, kao i poruke ohrabrenja.

View this post on Instagram

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on

Izvor: Lepa & Srećna