Svi mediji koji prate dešavanja na estradnoj sceni redovno objavljuju detalje o životu i karijeri Darka Lazića.

Budući da je neočekivano raskinuta njegova veridba sa Marinom Gagić, veliku pažnju je privukla nova ljubav sa koleginicom Barbarom Bobak.

Jedno vreme je ova veza negirana, njeni roditelji su navodno bili izričito protiv ovog zabavljanja, a onda je pevač potvrdio vezu slikama na Instagramu. U međuvremenu je, kako se piše, Marina upala u probleme što Darko ne viđa sina i ne daje novac za njegovo izdržavanje. Dodatno ju je naljutilo i zabrinulo to mali Aleksej, navodno, zove Marinu "mama" a smatra da to psihološki loše utiče na dete. Čak je spremna i da zatraži pomoć centra za socijalni rad, pa i suda da bi obezbedila pravo na alimentaciju. Radi svega toga, čini se da je kontaktirala i Anu Sević.

Barbara je sad objavila saopštenje na Instagramu kojim demantuje navode da je ova davala izjave za medije. "

Evo javno da se oglasim prvi i poslednji put. Sad već preterujete. Mesec i više dana nisam dala nikakvu izjavu za novine. Sve što je u tom periodu napisano da sam ja izgovorila je izmišljotina.

Ja razumem da morate da pišete i radite svoj posao ali stavljati nekome nikad izgovorene reči u usta je jako ružno i jadno. Smatrajte ovo opomenom", napisala je Barbara.

Barbara Bobak poručila medijim
Instagram / barbara.bobak 

Izvor: Lepa&Srećna

https://lepaisrecna.mondo.rs/Lifestyle/Poznati/a36844/zasto-su-raskinuli-darko-i-marina.html