Razvod Severine i Igora Kojića jedna je od najvećih misterija kojom domaći mediji ne prestaju da se bave već više od godinu dana. Pevačica je već neko vreme u svom stanu u Hrvatskoj dok je Igor u porodičnom domu na Bežanijskoj kosi.

Upućeni kažu da je sin Dragana Kojića Kebe spreman na sve da, još uvek zvaničnu suprugu, privoli da mu se vrati a da je ona odlučna u nameri da okonča ovaj brak. Šuška se da je problemima kumovao odnos koji mladi Kojić ima sa svojim roditeljima , pa je pevačica zato rešila da prekine sve kontakte s porodicom Kojić.

Severina je nedavno boravila u Beogradu sa svojim menadžerom Tomicom Petrovićem i kompozitorom Filipom Miletićem, a kada je Igor saznao za to, odmah je pozvao i molio da se vide. Kako kaže izvor za Kurir, pevačica nije htela ni da čuje.

"Seve se iznervirala kada joj je Igor predložio da dođe kod njega kući. Ne želi da vidi ni njga ni Kebu ni Olju, i to mu je jasno stavila do znanja. Prekinula je vezu i od tada mu se više nije javljala", tvrdi izvor.

Severina je zbunila pratioce na Instagramu kada je objavljivala fotografije sa Maldiva dok je bila u Zagrebu a neki tvrde da je to učinila kako bi Igora napravila ljubomornim.

Instagram/Severina Pevačica objavljivala fotografije sa Maldiva dok je bila u zagrebu

Izvor: Lepa&Srećna