Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NIKOLINA I JA SMO IZBEGLI KATASTROFU: Saši Kaporu je nešto govorilo da treba da odustane

Nikolina i Saša Kapor jedan su od omiljenih parova domaće javnosti.

 Nikolina Kovač i Saša Kapor prebrodili sve probleme Izvor: ATA / Antonio Ahel

Nikolina i Saša Kapor imaju jedan od najskladnijih brakova na našoj javnoj sceni. Jedno drugo podržavaju u svemu, dele i ista interesovanja kao što su druženja i putovanja. U njihovom slučaju ipak pevačica više voli da se otisne na razne destinacije, ali jednom joj je suprug pokazao da je u pravu što je otkazao putovanje.

"Sa ljudima koje volimo, da smo mi svi porodično na okupu, to je savršena oaza mira... Nije bitno gde smo, ako vlada dobra energija i ako je harmonija u porodici, onda gde god da odeš lepo ti je", priznala je je Nikolina i istakla da je Saša statičan tip.

Možda će vas zanimati

 "Ja sam osoba koja više voli da putuje i kad odem u neko manje mesto, ja se oduševim i volim da iskoristim to vreme, nikada ne spavam ujutru posle svirke ili pre svirke, ako mi se ukaže prilika, volim da upoznajem nove ljude, novu energiju, dok Saša nije neki tip koji voli da putuje. Često isplaniram neko naše zajedničko putovanje i onda on u poslednjem trenutku odustane, on je više statičan tip",  rekla je Nikolina za "Grand online". Međutim jedom se dogodilo da je Saša ipak bio u pravu što je odustao od putovanja koje je Nikolina uplatila.

"Poslednji put je bilo dobro što sam odustao, 2018. godine je htela da nam uplati da idemo u Rim. Prvo smo hteli da idemo avionom, pa sam ja predložio da idemo autom i tačno u tom periodu kad smo trebali da idemo meni kao da je nešto govorilo ‘ajde da ovo prolongiramo za neki drugi put‘ i tačno tih dana se potrefilo da je na žalost bila opšta katastrofa u Rimu, kad su bile poplave i poplavljeni mnogi automobili, ja kažem Nikolini: ‘Zamisli da smo otišli tamo‘, da jesmo ko zna šta bi se dogodilo, a tad sam tek uzeo neki auto",  prisetio se Saša.

Pročitajte i ovo

 Izvor: Lepa&Srećna

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije