Pune četiri godine mladi pevački par živi na Voždovcu u stanu koji su s merom opremili kako bi njihov sin Nikolaj, zbog koga su praznični ukrasi i postavljeni pre vremena, imao dovoljno prostora za igru, piše Glossy.

PROČITAJTE JOŠ: SAŠA POPOVIĆ ŽIVI U LUKSUZNOJ PORODIČNOJ VILI U BEOGRADU: zavirite u dom Saše Popovića i Suzane Jovanović (FOTO)

Novogodišnja euforija je još početkom decembra stigla u dom Kaporovih koji su svoj stan okitili raznim ukrasima, jelkom i svetiljkama, čemu se posebno obradovao četvorogodišnji Nikolaj, Nikolinin i Sašin sin. Na poslednjem, osmom spratu moderne zgrade u naselju Stepa Stepanović na Voždovcu vlada posebna atmosfera, skoro kao porodična.

Prve komšije Kaporovima jesu njihova koleginica i drugarica Aleksandra Prijović i njen dečko Filip Živojinović, kao i Sašini i Nikolinini kumovi, koji žive u drugom stanu odmah pored njihovog.

- U oktobru 2013. godine doselili smo se u ovaj stan, pre toga smo živeli u Belvilu na Novom Beogradu. Nismo imali dilemu oko kupovine nekretnine jer su naši kumovi gradili ovu zgradu i oni su predložili da osmi sprat bude porodični, odnosno da ne može baš svako da kupi stan na ovom spratu. Ovde smo svi naši. Predivan nam je komšiluk, mislim da bolji ne bismo nigde našli - kaže pevač, a odabirom nekretnine zadovoljna je i njegova supruga.

- Super nam je ovde jer nam je sve u neposrednoj blizini. U naselju Stepa Stepanović ima vrtić, osnovna škola, kafići, teretana, dom zdravlja, kozmetički saloni, a tu nam je i omiljeni restoran "Daš", u koji često odlazimo. Prednost je i što je ovde uvek svež vazduh, što je posebno dobro za decu. Lepo smo se uklopili u okruženje jer smo ranije živeli u Belvilu, a tamošnji koncept je sličan ovome. Već neko vreme razmišljamo i o kupovini kuće, ali za to je još rano. Zasad nam je ovaj kutak dobar i dovoljan - priča Nikolina.

Pevačica se u prestonicu Srbije doselila još dok se takmičila u "Zvezdama Granda" 2011. godine i brzo se uklopila u ritam Beograda, mada joj i dalje nedostaje rodno Sarajevo, gde živi njena porodica.

Kliknite OVDE za još slika iz doma Saše Kapora i Nikoline!

ZAVIRITE U PORODIČNI STAN POPULARNIH PEVAČA: oduševiće vas kako su Nikolina i Saša Kapor ukrasili dom za Novu godinu (FOTO)
LepaiSrecna 

PageBreak

- Kad sam došla u Beograd, prvo sam živela kod moje sestre Dragane na Bežanijskoj kosi, pa sam se posle osamostalila i preselila u stanu u tom istom naselju, a kasnije sam počela da živim sa Sašom. Nisam imala problem da se prilagodim Beogradu jer volim da upoznajem različite ljude. Odrasla sam u Sarajevu, gradu koji je multikulturalan, gde žive ljudi različitih nacionalnosti. Mada, drugačiji je šmek i fluid u mom rodnom gradu nego u Beogradu. Ovde se mnogo brže živi, dok Sarajevo ima mogo više meraka. Ja sam to zadržala u sebi, ali odlično sam prihvatila i ovaj tempo života - dodaje Nikolina.

PROČITAJTE JOŠ: SUZANA MANČIĆ ŽIVI U RASKOŠNOM STANU U CENTRU BEOGRADA: zavirite u luksuzan dom TV voditeljke sa 3 terase (FOTO)

- Za opremanje stana sami smo se angažovali, odnosno, u periodu kad smo adaptirali prostor, moj drug je takođe gradio kuću, pa sam neke ideje pokupio od njega. Kad je kasnije prvi put došao kod nas, rekao mi je: "Kao da sam u svojoj kući". Ima mnogo stvari koje bih sada promenio ovde jer smo se nekako na brzinu preselili, pa nismo toliko obratili pažnju na sitnice. Nameštaj nam je radila jedna firma, po narudžbini i meri, ali se ipak desilo da pojedini delovi nisu ispali kako smo tražili - rekao nam je Kapor, a Nikolina se nadovezala na njegovu priču.

Kliknite OVDE za još slika iz doma Saše Kapora i Nikoline!

PageBreak

- Sašu često hvataju bubice da menja garnituru, ne sviđa mu se ova sadašnja. Ja sam bila za to da kupimo trpezarijski sto, on nije hteo da me posluša, hteo je šank. Ali sad ipak shvata da nam treba sto jer šank nije praktičan. Jedino kuhinju sigurno nećemo menjati, ona nam se dopada. Inače, ja često kuvam i dobra sam u tome. Desi mi se period kad nemam vremena za to, pa onda idemo u restoran - kaže pevačica, koja je pre nekoliko dana dobila klavir kao rođendanski poklon od supruga, zbog čega je rešila da upiše časove kako bi što pre naučila da svira ovaj instrument.

PROČITAJTE JOŠ: BALI-BEG I FAHRIJE SELE SE U LUKSUZNU VILU: zavirite u porodični dom najlepšeg turskog para (FOTO)

Novogodišnje praznike Kaporovi neće provesti na okupu u svom domu, jer su oboje još ranije ugovorili angažmane i nastupe za najluđu noć.

Kliknite OVDE za još slika iz doma Saše Kapora i Nikoline!

ZAVIRITE U PORODIČNI STAN POPULARNIH PEVAČA: oduševiće vas kako su Nikolina i Saša Kapor ukrasili dom za Novu godinu (FOTO)
LepaiSrecna 

PageBreak

- Ja ću pevati u Fojnici, nadomak mog rodnog Sarajeva, dok će Saša za Novu godinu biti na turneji po Kanadi. Mnogo se radujem ovoj prazničnoj atmosferi, mislim da to dete u meni nikada neće odrasti. A posebno sam srećna i zbog toga što sam nedavno završila pesmu za koju smatram da je najbolja u mojoj karijeri. Napisao ju je Bane Opačić i smatram da je iz prve pogodio moj senzibilitet - pohvalila se pevačica.

Veseloj atmosferi u domu poznatog para najviše doprinosi njihov sin. Čim dođe iz vrtića, u stanu ne jenjavaju smeh i vriska, a Nikolaj u šali kaže kako više voli da živi kod bake.

- Mnogo je vezan za moju mamu, i njih dvoje se baš vole. Ona vodi računa o njemu kad smo kod nje u Sarajevu, a često idemo tamo jer smo vezani jedni za druge - završava Nikolina.

Sve slike iz stana Saše Kapora pogledajte u FOTO galeriji!


ZAVIRITE U PORODIČNI STAN POPULARNIH PEVAČA: oduševiće vas kako su Nikolina i Saša Kapor ukrasili dom za Novu godinu (FOTO)
LepaiSrecna 

Tekst: IVAN ERCEGOVČEVIĆ

Izvor: Glossy

LepaiSrecna Već su ukrasili stan za Novu godinu zbog svog sina, a evo kako su uredili dom Saša Kapor i Nikolina!