Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GDE LEPA BRENA UŽIVA NA ODMORU U KANADI: sve slike sa sestrom Faketom i njenom porodicom (FOTO)

Lepa Brena je rešila da otputuje u Ameriku, a evo sa kim provodi najviše vremena i zašto dugo nije uspevala da ispuni ovu želju...

  Izvor: Foto: Damir Dervišagić / Instagram

Lepa Brena trenutno uživa u gradiću Kelona sa sestrom i njenom porodicom, gde se potpuno opustila i uživa u stvarima koje zbog karijere i vaspitanja dece minulih godina nije mogla.

Lepa Brena je otputovala u Kanadu, gde će ostati skoro mesec dana. Povod pevačicinog putovanja je privatne prirode i sve vreme boravka na američkom kontinentu Brena će provesti sa rođenom sestrom Faketom Stojanović, sestričinom Majdom i njenom porodicom na način koji nije praktikovala do sada. Sa Brenom je iz Beograda na daleki put krenula i njena najbolja drugarica i desna ruka Kata Tomović. Prve utiske posle nekoliko dana boravka u Keloni popularna pevačica je otkrila za novine.

Povezane vesti

- Uživam celim svojim bićem jer sam sa svojim najmilijima. Puno mi je srce što sam ispunila nešto što godinama želim. Ležemo rano i budimo se rano sa izlaskom sunca, koje je izvor života. Doživljavam nešto što mi je celog života falilo. Došlo je vreme da sebi pružimo neka zadovoljstva koja tokom minulih godina nismo mogli zbog male dece i karijera. Možda to za nekog nije ništa posebno, ali za mene koja sam to godinama želela je velika i dragocena stvar. Svaki put kad sam dolazila u Kanadu bilo je to kombinovano poslovno-privatno putovanje, jer sam se sa porodicom moje sestre družila pre ili posle koncerata koje sam imala u Americi i Kanadi. Onda sve bude na brzinu i pošteno ne stignemo ni da se ispričamo, a kamoli da kvalitetno provedemo zajedničko vreme.

Jedva i stignem da malo vidim moju sestru koja živi sa familijom u Edmontonu i njenu ćerku Majdu, koja, kažu, najviše liči na mene, a koja je udata i živi u Keloni sa svojom porodicom, mužem Rajanom Dekom i decom Viktorijom i Dominikom. Sad je vreme da loše navike ispravimo i da se posvetimo jedni drugima - kaže Lepa Brena, koja nam je ispričala da su članovi njene familije uzeli godišnje odmore po dogovoru i smestili se kod jezera na tri nedelje.

View this post on Instagram

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije