Da je odnos između majki i ćerki poseban, dokazuju i Aleksandra Prijović i njena majka Borka. Njih dve su izrazito bliske, a pevačica je u nekoliko navrata isticala koliko se majka žrtvovala kako bi ona mogla da se takmiči u Zvezdama Granda, te da se trudila da joj uvek sve obezbedi. 

"Ona se odrekla svog posla zbog mene kada sam se ja takmičila jer su snimanja bila vikendrom kada je ona radila. Morala je da da otkaz i sve što su imali, ona, baka i deka, uložili su poslednji dinar da bih ja bila ovde. Dešavalo se dva-tri puta da nismo imali novac da kupimo haljinu za moj nastup jer dve godine nije malo snimanja, ali naša familija je bila tu da pomogne... Dešavalo se, meni nikada ništa nije falilo. Borila se za mene", rekla je Prijovićka nedavno i otkrila da je majka njen najbolji prijatelj.

"Šta god da mi se dešava u životu, prvo pozovem mamu. Majka je moj najbolji prijatelj", rekla je Aleksandra.

Instagram/AleksandraPrijovic Ovoga puta su otputovale na more, a njihove fotorgafije su dokazale da su geni čudo.

Majka i ćerka uživaju da vreme provode zajedno, pa često zajedno idu i na odmor. Ovoga puta su otputovale na more, a njihove fotorgafije su dokazale da su geni čudo. Naime, Borka izgleda zanosno i prelepa je žena, što je i Aleksandra potvrdila.

"Mama najlepša", napisala je Aleksandra uz njihovu zajedničku fotografiju. Pevačica je podelila snimke sa žurke na bazenu, gde je za muziku bio zadužen trubač Dejan Petrović.

Izvor: Lepa&Srećna