Pobeda Novaka Đokovića na finalu Vimbldona prava je kruna njegove dosadašnje karijere. Meču su prisustvovale brojne slavne ličnosti kao i članovi britanske kraljevske porodice.

Lepa Kejt Midlton privukla je veliku pažnju, naročito žena koje vole njen modni stil. Ipak, Novakova žena je izostala, kao i majka Dijana.

"Žao mi je što moja porodica zbog pravila na turniru koja sada važe za igrače nije mogla da prisustvuje, ali sam im neizmerno zahvalan", rekao je Novak. Jelena je, naime, bila pravi "vetar u leđa" na turniru Rolan Garos i bodrila je Novaka kao nikada pre.

Međutim, u senci priprema za njegovo veliko finale skoro da je potpuno ostala godišnjica braka koju su Jelena i Novak ovoga puta proslavili tek na Instagramu, a pravo slavlje će sigurno uslediti.

"Srećna nam godišnjica braka jubičak. Hvala ti ogromnoj ljubavi i podršci koju pružaš našoj porodici. Pre 7 godina na Svetom Stefanu (sa malim Stefanom u stomaku) smo započeli naše porodično putovanje koje nema kraja. Volim te", poručio joj je Novak uz sliku poljupca.

 Izvor: Lepa&Srećna