Finale takmičenja Zvezde Granda 2021. okupiće na jednom mestu odlične pevače, talentovane šoumene i ambicione početnike na estradi a uz njih će biti njihovi mentori: Ana Bekuta, Marija Šerifović, Dragan Stojković Bosanac, Viki Miljković, Aleksandar Milić Mili, Jelena Karleuša i Đorđe David. Produkcija, oličena u Saši Popoviću, takođe ima svoje štićenike u finalu. 

Svi su, na neki način, favoriti i nije lako prognozirati ko će pobediti i postati prva Zvezda Granda. Kao što je poznato, svi finalisti su već stekli pravo da potpišu ugovor sa Grandom i tako započnu novu fazu u svojoj karijieri. 

Prva će nastupiti Krstinja Todorović, pevačica moćnog glasa iz Podgorice, koja je tokom ovog takmičenja prošla i kroz fantastičnu telesnu transformaciju.

Drugi će na scenu izaći Aleksandar i Dimitrije Kazić, kojima kao mentor pomaže Saša Popović.

Muharem Kadrić će pevati treći, a četvrta Ivana Bogićević, uz koju stoji pevačica Ana Bekuta.

Broj 5 po redosledu nastupa nosiće Isak Šabanović, talentovani predstavnik iz Bijelog Polja. Sa brojem  6 je Marija Gruevska, koja se istakla spekatakularno osmišljenim nastupima. Njih dvoje su Milijevi  puleni.

Sedmi je Sadik Hasanović, osmi Selim Selimović, a deveta Zorja Pajić. Zorja je nedavno otkrila da je na početku školovanja bila primorana da nastupa i kao ulični svirač, a na kraju je na toj "bini" i zapevala!

Na broju 10 je Bojan Pavlović iz Kragujevca, a Marijin štićenik Martin Ajdarević će pevati jedanaesti. 

Prate ga Marijini Belma Huseinefendić iz Tuzle (broj 12) i Mahir Mulalić iz Sarajeva (broj 13). Mahir se pre nekoliko meseci bio povukao iz takmičenja, zbog smrti majke, ali su mu i Saša Popović i Marija Šerifović pružili podršku u tom teškom trenutku.

Makedonac Mite Stoilkov pevaće sa brojem 14. Valentina Kuzmanović iz Kruševca nosi broj 15 - da li će mlada Vanja nastaviti stopama slavnih sugrađanki Sanje Vučić i Milice Todorović?

Poslednji, na broju 16, biće takmičar iz Podgorice  Nemanja Petrović. On ima 24 godine i diplomirao je na Muzičkoj akademiji tako da je pevanje njegov životni poziv. Uz njega su Jelena Karleuša i Mira Škorić.

Izvor: Lepa&Srećna