Rođendan Lepe Brene 2020. godine trebalo je da bude proslavljen na nekoj dalekoj, egzotičnoj destinaciji, otkrila je slavna pevačica za medije, ali su se ovi planovi izjalovili zbog aktuelne situacije izazvane korona virusom.

Međutim, i proslava u Beogradu nije prošla ništa manje zapaženo, a od detalja koji svi prepričavaju sa velikim interesovanjem svakako je početak slavlja sa Sašom Popovićem.

Naime, pevačica je tokom dana svratila u Grand, a njen dugogodišnji saradnik ju je iznenadio prihvativši se harmonike. On joj je uz pesmu čestitao rođendan, a Brena mu se zahvalila i poljubila ga u obraz.

"On zna svaku matricu", bila je oduševljena pevačica.

Slavljenički ručak poslužen je u krugu najužih prijatelja, a suprug Boba, koji je inače strasni kulinar i gurman, ovog puta se posebno potrudio.

Nisu izostali ni jastog, školjke i druga eksluzivna jela, a kako je izgledala trpeza, pogledajte u galeriji slika.

Najlepši trenutak večeri, svi se slažu, bio je romantični ples Bobe i Brene koji je snimkom ovekovečila snaja Aleksandra Prijović.

 Ali za društvene mreže i brojne fanove Brene, Prije i Bobe, najveću intrigu predstavljaju rođendanske čestitke Breninih snajki - obe su u galeriji slika, a vi procenite koja je srdačnija i zanimljivija!

Instagram Lepa Brena je proslavila 60 rođendan u krugu porodice i najbližih prijatelja.