Pevačica Teodora Džehverović je duži vremenski period u vezi sa košarkašem Ninom Ćelebićem. Uživaju u svakom trenutku koji provedu zajedno, a sve to dele sa svojom publikom na društvenim mrežama. Više puta su istakli da su se baš našli i uklopili kao par, a ona je nedavno otkrila nove detalje svoje veze.

"Priznajem javno da sam ljubomorna, ali u tome naravno ne preterujem. Ne volim odnose gde je to prenaglašeno, ali naravno da umem i da pokažem ako mi nešto ne odgovara. Mi svakodnevno radimo na našem odnosu. Svakome bih poželela da ima odnos kakav mi imamo. Što bi se reklo, kao da smo sto godina zajedno, prijatelji i partneri. Smatram da je još uvek rano da bismo stali na 'ludi kamen' ili planirali decu. Potrebne su dve do tri godine kako bismo započeli nešto ozbiljnije od ovoga što imamo" rekla je Teodora za „Blic“.

Nedavno je snimila dve nove pesme, a sada je objasnila kakva je njena finansijska situacija i kako je preživela ovaj period.

"Sve ide onako kako smo planirali, a to je najbitnije. Ispunili smo očekivanja publike sa numerama 'Voli me, voli me' i 'Candy'. Nešto malo drugačije od nas. S druge strane, jako je teško napraviti nešto novo, jer smo postavili neki nivo i toga treba da se držimo. Duet s Eminom je nesto što dugo najavljujem i mislim da je to sledeće što imamo u planu. Kada je finansijski momenat u pitanju, štek za crne dane, ne brinem se za sebe, ako sam pregurala do sada, mogu i još", poručuje Teodora Džehverović.

Izvor: Lepa&Srećna