Grupa "Hurricane" je sinoć nastupala u finalnom krugu pevačkog takmičenja "Evrovizija". Devojke su svojim nastupom, najblaže rečeno, pokidale, oduševile su evropsku scenu, publiku, a Srbija je na njih prepornosna. 

Naše Uraganke su se u polufinalnom delu takmičenja druge plasirale u finale, a u finalu su zauzele 15. mesto. Devojke su se odmah po završetku takmičenja oglasile i objasnile da li su zadovoljne svojim plasmanom.

"Dobro veče svima. Trenutno se nalazimo u delegacija baru i gledamo na ekranu pobednike. Znala sam da će oni da pobede, kladila sam se sa Marijom Šerifović, dužna mi je 20 evra. I to je sve zabeleženo na njenom blogu", rekla je Sanja Vučić, a zatim se osvrnula na takmičenje: "Prezadovoljne smo našim nastupom i znamo da je Srbija ponosna na nas".

Cela Srbija je navijala za ove tri hrabre devojke i svim srcem ih je bodrila. 

"Dale smo sve od sebe, naš nastup je grmeo, što bi se šargonski reklo".

Tokom takmičenja i one su imale svoje favorite, a Sanja je istakla da su njeni favoriti zapravo i pobedili.

 "Moji favoriti su pobedili, tako da slavim, na sva usta sam pričala da su moji favoriti, volim što je rokenrol, ja sam ta duša", rekla je Sanja za "Blic", misleći na Italijane i njihovog pevača.

Podsetimo da su naše devojke nastupale na ovogodišnjoj "Evroviziji" sa pesmom "Loco loco", koja je toliko zaživela među publikom, i našom i strasnom, da je postala apsolutni svetski hit.

Izvor: Lepa&Srećna