Evrovizijske predstavnice Ksenija Knežević, Ivana Nikolić i Sanja Vučić su trenutno u Roterdamu i iščekuju svoj večerašnji nastup. Uzavrele strasti, velika konkurencija i borba za finale su prisutni u svakom trenutku.

Vest koja je eksplodirala u medijima jeste da je albanska predstavnica Andželija Perister pred novinarima, na pres konferenciji pokazala dvoglavog orla, što predstavlja simbol Velike Albanije. Članica grupe "Hurricane" Ksenija Knežević nijednog trenutka nije propustila priliku da pokaže tri prsta, što predstavlja simbol Srbije. Naša pevačica se svakog trenutka trudi da odgovori na ovu prozivku, a slika koja je oduševila naše građane jeste prilikom jednog intervjua na crvenom tepihu.

Dok su njih tri davale intervju, Ksenija je podigla tri prsta i pozdravila našu publiku koja će ih bodriti tokom sutrašnjeg nastupa. Nakon ovog svog poteza ne prestaje da izaziva pažnju medija, a jedna slika je završila na Tviteru uz opis.

"Ksendža Srbenda ne propušta priliku da digne tri prsta, ljubi brat“, nakon toga su nastavili da se nižu pozitivni komentari za našu evrovizijsku predstavnicu.

Podsetimo da će se one predstaviti u polufinalu sa pesmom "Loco Loco", koja je apsolutni hit u regionu.

Izvor: Lepa&Srećna