Poznata manekenka Naomi Kempbel ostvarila je svoju veliku želju. Ona je postala mama devojčici, a srećnu vest je podelila sa svetom uz emotivne reči i ćerkinu prvu fotografiju.

"Predivan mali blagoslov izabrao je mene da joj budem majka. Veoma sam počastvovana što imam ovu nežnu dušu u svom životu i ne postoje reči kojima bih opisala ovu doživotnu vezu koju sada imam sa tobom anđele moj. Ne postoji veća ljubav od ove", napisala je Kempbel uz fotografiju na kojoj ćerkina stopala drži u ruci.

Manekenka, koja je poznata po burnom ljubavnom životu i neobuzdanom karakteru, nije skrivala da priželjkuje da se ostvari u ulozi majke. Kako nikada nije upoznala oca, koji je njenu majku Valeri napustio dok je bila u četvrtom mesecu trudnoće, ona je utehu pronalazila u starijim mučkarcima, ali je sanjala da dete dobije s pravim muškarcem.

 "Stalno mislim o deci i shvatila sam da ne želim da budem samohrana majka. Svesna sam da je prisustvo oba roditelja veoma važno za njih. – kazala je Naomi pre nekoliko godina a nedavno i istakla da žene trpe biološki pritisak da imaju decu.

 "Sada, kada je nauka napredovala mislim da to mogu da uradim kad hoću", rekla je Naomi koja nije isključila ni mogućnost usvajanja. 

 "Videću šta će mi svemir doneti", kratko je poručila.

 Izvor: Lepa&Srećna