Pevač Đorđe David veliki je protivnik bračne zajednice. Poučen primerima iz svog okruženja, koji su se voleli sve dok papir nije zvanično potpisan, za njega je prioritet da zadrži tu vrste slobode.

Na njegovu sreću, upoznao je Anu koja to potpuno razume, pa tako oni žive na dve različite adrese - roker u jednom stanu, dok je njegova izabranica Ana u drugom s njihovom ćerkom Stašom.

"Meni treba devojka koja će dobro izgledati, biti raspoložena i koja se neće, kada sam ja u pitanju, baviti gaćama. Ako se ja dovedem u situaciju da se ona bavi mojim gaćama i košuljama, a da se ja sa druge strane bavim nekim njenim ženskim problemima, mislim da to počinje da ruši tu neku čaroliju i da se ljubav u tom slučaju, vrlo brzo gasi",rekao je Đorđe za "Grandnews" i istakao da se muškarci u Srbiji loše ponašaju prema ženama kada postanu "njihove".

"Otkinemo na ženske tange, na minić, na preplanule noge koje su u štiklama. Onog trenutka kada postane naša, oblačimo joj bubrežnjače, kada se našminka pitamo je gde je pošla, kada se sredi branimo joj da ide u grad i tako dalje. Ljudi šta će vam žena koju niko neće? To je promašena investicija, verujte mi", izjavio je on.

 Izvor: Lepa&Srećna