Mlada pevačica godinama živi na relaciji Beograd - Novi Sad jer je njen izabranik iz "srpske Atine". Cecina ćerka je često isticala koliko joj prija taj vojvođanski mentalitet.

"Jako mi prija energija Novog Sada. Život se odvija znatno sporije nego u Beogradu, što smeta mnogima kad prvi put dođu, a meni je baš to veliki plus. Beograd je znatno veći, brže se živi, ni za šta se nema mnogo vremena" ,rekla je nedavno Anastasija koja je sa svojim izabranikom nedavno kupila stan u luksuznom kompleksu u blizini Kalemegdana.

Anastasija i Đorđe trenutno su na odmoru u Meksiku, odakle se pevačica uključila u program TV Prva, a jedna od neizostavnih tema bilo je i preseljenje. Ona je istakla da do toga u potpunosti nikada neće doći.

"Znate kako, s obzirom da je on iz Novog Sada nikad nećemo bići potopuno preseljeni, istina je da smo kupili nekretninu u Beogradu, bićemo pola u Novom Sadu, pola u Beogradu, što se mene tiče kao i do sada, u Beogradu su mi porodica, prijatelji.. Meni se tu ništa specijalno ne menja, osim što ću u Beogradu sada biti u stanu sa njim, a ne kod kuće. Odvojila sam se ja odavno, on i ja živimo zajedno već neko vreme. I pre toga sam živela i sa drugaricama i sama, tako da sam se navikla",  istakla je Anastasija, koja već neko vreme ne živi u porodičnom domu na Dedinju.

 Izvor: Lepa&Srećna