Majsko izdanje magazina "Lepa&Srećna" donosi vam poklon-dodatak "Stvar ukusa" posvećen Uskrsu, koji će vas inspirisati da pripremite najlepši svečani jelovnik i originalno obojite uskršnja jaja, a uz to ćete saznati i nešto više o prazničnim običajima.

Pored toga, "Emmezeta" vam poklanja kupone s kojima ćete prilikom uređenja doma uštedeti i do 20 odsto!

Očekuje vas i mnoštvo saveta za prolećni uzlet, kako o lepoti i fizičkom izgledu tako i o zdravlju i vedrini kojom treba da zračite. Modni vodič će vas osmeliti za nove kombinacije, kao odraz vašeg stava i lepote, dok vas bjuti savetnici vode kroz negu i šminku uz koje ćete zablistati.

Književnica Ljiljana Šarac otkriva kako uz spisateljsko umeće i optimizam pobeđuje loše okolnosti i zašto je pisana reč danas važna, dok glumca Ljubomira Bulajića kroz život vodi uverenje da sve nedaće jednom prođu i da će ono što je danas teško, već sutra postati juče.

Kroz savete nutricionista i fitnes trenera saznaćete najzdravije načine da ojačate imunitet, ali da kod dece razlikujete alergiju i intolerancija na hranu. Inspirišite se našim receptima za zdrave zalogaje i idejama za ukrašavanje praznične trpeze!