Seka Aleksić važi za veoma porodičnu ženu, na pomen njenog imena mnogi odmah pomisle na njene sinove i supruga. Publika voli to što je požrtvovana i posvećena porodici, iako je poznato da se godinama borila da ostane u drugom stanju. 

Sa suprugom Veljkom ima dva sina, Jakova i Jovana, žive u skladnom i harmoničnom braku daleko od očuju javnosti. Iako Seka retko govori o detaljima iz svog pivatnog života, pojedine stvari možemo videti na fotografijama koje deli na svoj Instagram profil. 

S obzirom da je svake večeri gledamo u emisiji "Majke&Snajke" na televiziji Kurir, ona je šaljivo opisala kakvu bi snajku volela za svoje sinove u budućnosti. 

"Zamišljala sam je. Volela bih da to bude prvenstveno osoba koja će poštovati moje sinove i koja će im pružiti ljubav. Osoba koja će biti tu za njih u svakom momentu, kao što sam ja za mog supruga uvek tu. Osoba koja će ih poštovati, a podrazumeva se i da oni poštuju svoje supruge. Kada pričamo o izgledu, ja volim malo krupnije žene, koje imaju oblik tela kao peščani sat. Volela bih da bude dugokosa i da bude brineta. Prvenstveno da je dobar čovek", rekla je Seka u videu Anastasije Đurić.

Iako je rano govoriti o ovoj temi, s obzirom da su njeni sinovi još mali, ona je naglasila:

"Ja sam rekla svoj ukus. Generalno mi je čudno što pričam o svojoj budućoj snajki, ali kada se desi volela bih da to ovako izgleda".

Seka se jednom prilikom pohvalila kako ona sa svojom svekrvom ima divne odnose, da je ljubav između njih dve veoma velika, kao i da je ponosna što ima takvu ženu kraj sebe.

Izvor: Lepa&Srećna