Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVAKOV SIN ĆE IĆI U SRPSKU ŠKOLU: Zašto je i pored svih mogućnosti najbolji svetski teniser doneo ovakvu odluku?

Stefan u septembru kreće u prvi razred.

  Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Đokovići mnogo pažnje posvećuju vaspitanju dece, sina Stefana i ćerke Tare. Oni javno govore na temu njihovog odagajanja, a kako je Jelena otkrila jednom prlikom, batine nisu metod kojim se služe..

Moja deca su prva generacija dece koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobijala od svojih roditelja, moja majka pre mene, otac, moji baba i deda, Novakovi takođe. Stefan i Tara su prva generacija i to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem, verujem da će zaista promeniti svet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u menjanju istorije i budućnosti “, rekla je Jelena.

Možda će vas zanimati

Oni mnogo pažnje posvećuju i obrazovanju svojih naslednika, pa su dugo razmatrali u koju školu da upišu sina Stefana, koji u septembru kreće u prvi razred.

“Jelena i Novak su zaista posvećeni roditelji, u svakom smislu te reči. Vole da im deca budu vaspitana i sa velikim spektrom znanja. I pre polaska u školicu su ih navikli na knjige i učenje, česta putovanja su im omogućila da se susretnu sa različitim jezicima i kulturama. Kada je došao trenutak da za prvačića Stefana odaberu školu nije im bilo lako. Razmatrali su brojne opcije i konsultovali se sa dosta stručnjaka, ali i članova porodice, i izbor je pao na privatnu školu u Srbiji. Stefan bi trebalo od jeseni da prati onlajn nastavu na srpskom, kaže izvor za Blic i dodaje:

“Ponosni su, srećni i uzbuđeni, ovo je prvi Stefanov korak ka odrastanju. Kada su birali školu bilo im je presudno da ne sputava kreativnost, da razbuktava potencijal i pruži okruženje i plan nastave koji će detetu dati priliku da bezbrižno odrasta i skupi pregršt znanja. Ono što je zanimljivo je činjenica da u ovoj školi časovi ne traju 45 minuta, nema zvona, a učitelji mališane uče da kritički razmišljaju i praktično primenjuju znanja. Takođe, Stefan će naučiti sve o srpskoj kulturi i istoriji, a nastavni kadar je odličan“ zaključuje.

Pročitajte i ovo

 Izvor: Lepa&Srećna

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije