Elena Karaman, najstarija ćerka kreatorke Verica Rakočević, zbog nesvakidašnjeg načina života privlači veliku pažnju javnosti. Ona je užurbani gradski život zamenila životom u prirodi, odrekla se atraktivne garderobe, a mnogo je polemike izazvalo kada je najmlađeg sina Simona Karića ispisala iz škole.

"Školovanje u kućnim uslovima najbolja je odluka koju sam ikada donela. Umesto da sedimo satima za stolom, naša učionica je svuda. U štali, šumi, uz vatru domorodačkih plemena i na čarobnim mestima širom sveta", rekla je tada Elena koja je istakla da je balans pravo rešenje.

"Da bismo bilo zdravi, treba da budemo u balansu u svakom smislu, u fizičkom balansu, u mentalnom balansu. Lepo je, naravno, i kada se život apsolutno posveti onom duhovnom, kao što to čine duhovnjaci, ali mi koji živimo u ovakvom gradu moramo da napravimo neki balans. I to tako što ćemo se posvetiti i našim materijalističkim, poslovnim obavezama, ali i tako što ćemo raditi nešto što je potreba naše duše, što ćemo se baviti i stvarima koji nisu vezane samo za ovaj materijalistički svet", otkrila je svojevremeno za BlicŽenu koje detalje svog nesvakidašnjeg života povremeno podeli i s pratiocima na Instagramu.

Tako je pokazala kako izgleda i njen novi dom u koji se uselila nakon razvoda od Jugoslava Karića,a koji je uredila baš po svojoj meri, u boho stilu. Kada ne uživa u svojoj oazi mira, onda uživa u prirodi, a društvo joj pravi kućni ljubimac za koga je istakla da je njena srodna duša:

elena karaman karic stil zivota
Elena Karaman Instagram 

"Moja srodna duša!", napisala je Elena.

Izvor: Lepa&Srećna