Teniserka i prava dama sa stilom Ana Ivanović objavila je na svom Instagram profilu video koji će oduševiti mnoge žene. Predstavila nam je u svega 30 sekundi četiri veoma inspirativne odevne kombinacije.

"Kada bi presvlačenje i promena autfita bila ovako brza kao i u realnom životu", našalila se Ana ispod svog video klipa, gde nam je predstavila četiri sjajne kombinacije, koje možemo poneti u dnevnoj šetnji sa porodicom, na kafi sa prijateljicom ali i na posao.

Za prvu kombinaciju odabrala je ležerni stil. Teksas pantalone, dužine iznad zglobova uklopila je sa braon jaknicom sa dugmićima, ispod koje je obukla jednostavnu belu majicu. Autfit je dopunila drap-belim patikama.

ana ivanovic stil
Instagram / anaivanovic 

Druga kombinacija je suptilna elegancija. Sivi džemper uklopila je sa crnim kožnim pantalonama i hit čizmama ove sezone - crne poluduboke sa špicastim vrhom.

ana ivanovic stil
Instagram / anaivanovic 

Treća kombinacija je sportska elegancija. Drap pantalone, sa tankom trakom vezanom u struku, i belu košulju - koju je napred uvukla u pantalone, uklopila je sa patikama i na taj način dala dozu opuštenosti ovom autfitu.

ana ivanovic stil
Instagram / anaivanovic 

Četvrta kombinacija odiše romantičnošću. U bele pantalone, koje nikada ne izlaze iz mode, uvukla je nežnu, cvetnu košulju, a stajling je zaokružila drap mantilićem midi-dužine.

ana ivanovic stil
Instagram / anaivanovic 

Kako je sve to izgledalo na šarmantnoj Ani, pogledajte bolje u video-snimku.

Izvor: Lepa&Srećna