Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DADILJI PRINCA DŽORDŽA ZABRANJENA 1 REČ: Deci Vilijama i Kejt obraća se na poseban način

U vaspitanju dece na britanskom dvoru neke stvari su potpuno iste kao i u svim drugim kućama... ipak, neke razlike vam nikad ne bi pale na pamet!

  Izvor: Youtube / The Sun

Kraljevska dadilja u palati Kensigton Marija  Bordalo ima izvanredno obrazovanje koje je stekla na prestižnom koledžu Nordland. Zahvaljujući tome, ali i drugim fantastičnim veštinama, ona brine o princu Džordžu, nasledniku britanske krune, kao i njegovoj sestrici Šarlot i malom bratu Luju.

Možda će vas zanimati

Standardi rada u njenom poslu postavljeni su izuzetno visoko, a jedan od njih je i da postoji zabrana na upotrebu reči "klinac". Istražujući rad koledža Nordlan koji ima neverovatnu reputaciju, jedna rediteljka je otkrila kako dadilje tamo uče da moraju detetu ukazivati puno poštovanje kao posebnoj ličnosti.

Zato se dadilja Marija obraća Kejtinoj i Vilijamovoj deci ili oslovljavajući ih po imenu ili isključivo rečju "deco".

Inače, ostali detalji njihovog odrastanja u mnogo čemu liče na svu ostalu decu u Britaniji - ustajanje, doručak, spremanje za školu, nastava.... Princu Džordžu i princezi Šarloti je strogo ograničeno korišćenje mobilnih uređaja, a od igrica za njih se bira samo edukativna zabava.

Najveća iskušenja za dadilji nastupaju kad porodica ide na put, jer se onda čitav raspored poremeti. Ipak, dadilja Marija i tad uspeva da klince odvede na vreme na spavanje. Pardon, decu.

Pročitajte i ovo

Izvor: Lepa&Srećna 

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije