Koliko nas sve zanima da pročitamo šta nam horoskop predviđa za novu 2021. godinu, toliko interesovanja budi i život poznatih ličnosti! Za tri popularne pevačice, mini horoskop je izdradila  Ružica Kantar, koja je za Kurir ispričala šta zvezde predviđaju Ceci Ražnatović, Dragani Mirković i Lepoj Breni za 2021. godinu.

Ceca
ATA Images/Antonio Ahel 

Ceca Ražnatović - U septembru veza

Za Cecu je ovo godina tranzicije, razrešenja svih karmičkih dugova, porodičnih i ljubavnih.

 Treba da se okrene sebi i da do kraja 2021. postane samo svoja, bez ikakve odgovornosti prema bližnjima. U februaru će osetiti da iz tih stega mora otići, buđenje je na njenom pragu.

Nova pesma donosi uspeh u poslu, a u periodu od septembra pa do kraja godine sudbina uvodi muškarca u njen život. Sve arapske zemlje i zemlje drugih religija biće joj interesantne, obilaziće ih i upoznavati.

Dragana Mirković
ATA Images/Antonio Ahel 

Dragana Mirković - Partnerski odnosi na ispitu

Draganini partnerski odnosi su na ispitu. Koliko god se trudila da bude najbolja supruga, imaće osećaj da je sama. Partner neće imati dovoljno vremena za nju. Kod njega će biti prisutan stres zbog posla. Ona mora da se posveti svom duhovnom stanju, a i da povede računa o zdravlju. Želja za mirom i harmonijom remeti njen san.

Putovanja u daleke zemlje zbog poslovne ponude su tu. Imaće svoj patent ili proizvod. Kupovina još neke nekretnine, ali u našoj zemlji, nešto je što će je učiniti srećnom.

Lepa Brena
ATA Images/Antonio Ahel 

Lepa Brena - Stiže unuka

Kod Brene će biti izuzetno pojačane emocije prema porodici. Međutim, i tu će doći do razilaženja, i to u vezi s nekom podelom imovine. Imaće težak odnos sa starijim detetom - koliko god se ona trudila, stavovi i razmišljanja se u potpunosti razlikuju.

Biće još jedna svadba u njenom domu, a i dolazak devojčice na svet. Njena želja biće da živi u zemlji koja je u blizini. Novi posao, nova ideja i veliko iznenađenje za nas.

Što se emocija tiče, trebalo bi da povuče ručnu da ne bi one uticale na njeno zdravlje. Sledi joj razočarenje u bliske prijatelje, a otkriće i neke tajne.

Izvor: Kurir