Svetski supermodel i bivša omiljena srpska snaja Adrijana Lima 24. decembra 2020. godine, proslavila je Badnje veče u krugu porodice i prijatelja, poput ostalih katolika.

Tom prilikom veselu prazničnu atmosferu podelila je sa svojim pratiocima na Instagram pričama. Dekoracija stola i jelke uređena je po najvećim stilskim standardima. Nije ni čudo jer je ovim povodom angažovala stručnjake za dekorisanje doma.

Čitavom dužinom stola, pružali su se prelepi buketi belih ruža, pored kojih su stajale upaljenjene bele sveće. Trpezom su dominirale bela i zlatna boja - preko zlatnih servijeta postavljeni su bili beli tanjiri puni gastronomskih djakonija, a kraj njih divne kristalne čaše.

adriana lima bozic
Instagram / adrianalima 

Jelka u domu Adrijane LIme je ogromna  a i na njoj dominiraju bela i srebrna boja sa primesama zlatne. Drvo je okićeno maksimalno moderno i zaista raskošno - iznad ogromnih belih cvetova susrebrne zvezde do samog vrha, a na njemu sijaju zlatne svetiljke. 

adriana lima jelka
Instagram / adrianalima 

Međutim najveće iznenađenje je bio izbor muzike svetskog supermodela. Za Badnje veče svojoj porodici i prijateljima Adrijana je puštala srpsku muziku. I to ni manje ni više nego veliki hit naše zvezde Lepe Brene "Jugoslovenka"

Iako znamo da će dve preslatke ćerke uvek vezivati Adrijanu za Srbiju, i ovo je bilo lepo iznenađenje! Kako je to izgledalo, pogledajte u videu ispod.

Izvor: Lepa&Srećna