Prinčevi Vilijam i Hari su oduvek važili za najskladniju braću, koju je ceo svet obožavao da vidi zajedno. Međutim odnos je počeo da im se kvari kada su se pojavili prvi znaci otpora Megan Markl prema kraljevskim dužnostima.

Kada su princ Hari i Megan objavili da istupaju sa dužnosti viših članova britanske kraljevske porodice, tu je bio kraj svakog daljeg odnosa među braćom. Svoju netrpeljivost i špekulacije da ne razgovaraju potvrdili su na proslavi Dana Komonvelta početkom 2020. godine u Londonu, kada nisu progovorili ni reč, a nisu se ni pozdravili. Svet ih je zapanjeno gledao dok su se ponašali kao stranci jedan prema drugome.

Srećom ovome je došao kraj. Može se nazvati i božićnim čudom jer porodice vojvode od Kembridža i vojvode od Saseksa razmenile su poklone u znak "božićnjeg primirja".

Hari i Megan su poslali poklone Vilijamu, Ket i deci kupljene u ekskluzivnom butku u blizini njhove vile u Santa Barbari, saznaje "San". Megan se potrudila te je i lično napisala čestitke princezi Šarlot i prinčevima Džordžu i Luju, piše "Dejli mejl".

Vest o razmeni poklona podelio je kraljevski biograf Endrju Morton, autor knjige "Dajana: istinita priča", koji tvrdi da su i Vilijam i Kejt uzvratili božićne darove Megan i Hariju kao i njihovom sinu Arčiju Harisonu. Kensingtonska palata odbila je da komentariše ovu lepu vest.

Izvor: Lepa&Srećna