Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVA VILA ZA PUTINA? VELELEPNA GRAĐEVINA KRAJ MOSKVE: Pored nje najskuplje kuće Rusije izgledaju kao patuljci (FOTO)

"Imanje V" je tajanstveni nadimak nove, grandiozne vile u pregrađu Grinfild, novom moskovskom "Dedinju".

  Izvor: Profimedia

Vilau blizini Moskve koja se prostire na 8500 kvadratnih metara, okružena imanjem od 6 hektara i opasana snažnim zidom radi bezbednosti vodi se na Rusku federaciju, a svetski mediji spekulišu da je zapravo građena za Vladimira Putina. Izgleda, zaista, moćno, čak i izdaleka!

 Vila Moskva Izvor: Profimedia

Građevina je spektakularna i zahvaljujući dodatnim objektima na imanju koji se uzdižu na tri sprata i donose još 3000 kvadrata. U blizini su izgrađene i specijalne štale za konje koje se prostiru na 2000 kvadratnih metara. Najskuplje vile u Rusiji su u komšiluku, ali čak i one deluju kao kućice za patuljke u poređenju s novim zdanjem.

 Vila Moskva Izvor: Profimedia

Predeo poznat pod imenom Grinfild zaslužuje i lepe vrtove i poznat je i po divnom jezeru u sredini. Zato je prirodno da i uz ovu kuću budu uređene prelepe cvetne leje, negovani travnjaci i ukrasno šiblje pedantno orezano. Po nekim elementima, kuća podseća na palatu na Crnom moru, vrednu milijardu dolara, koja se takođe pripisuje Vladimiru Putinu, a koja je izgrađena za vreme njegovog prvog mandata na mestu predsednika Rusije.

 Vila na Crnom moru Izvor: Profimedia

Predstavnik kompanije koja je gradila kuću u Grinfildu odbio je da kaže ime vlasnika, budući da su to poverljive informacije.

 Vila na Crnom moru Izvor: Profimedia

Uz tu novu vilu, izgrađen je i poseban heliodrom, a kuća ima i svoju šumu. Uz sve mere bezbednosti i mogućnosti za boravak i sportske aktivnosti na otvorenom, mnogi nagađaju da je budući vlasnik pravi sportski tip. Na kraju krajeva, kuća ima nadimak "Imanje V". Ko li bi mogao biti njen budući stanar čiji se identitet ne otkriva?

 Vladimir Putin Izvor: Profimedia

Izvor: Lepa&Srećna

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije