Popularna glumica Sloboda Mićalović je rešila da pauzira od poslovnih obaveza i ode na zasluženi odmor, piše Lepa & Srećna. Sa letovanja glumica se oglasila divnom slikom - podelila je selfi sa plaže, a pozitivni komentari su brojni kao i obično.

Sloboda je osvojila srca svojih obožavatelja svojom prirodnošću i lepotom. Glumica je selfijem bez šminke, u crnom kupaćem kostimu sa čipkom oko dekoltea i velikim naočarima, pokazala kako treba da izgleda prava dama na plaži - u stilu holivudskih diva, ona i u kostimu izgleda otmeno.

View this post on Instagram

A post shared by Sloboda Micalovic (@sloboda_micalovic_boba) on

Na sledećoj strani pogledajte Slobodinu sliku sa plaže!

PageBreak

Delikatna ogrlica upotpunjuje Slobodin stajling za plažu. A ona  je ovom prilikom pokazala da može da se pohvali savršenim tenom i da bez problema može da parira i dvostuko mlađim koleginicama.

Uz to, način na koji se Sloboda slikala je mnogima zapao za oko. Mnoge žene izbegavaju ovakvu pozu - kamera direktno iznad lica, dok ležite na leđima ood suncem, nije uvek baš "prijatelj" ženske kože i tena. Ipak, fotogenična srpska lepotica i u ovoj nezahvalnoj pozi izgleda besprekorno.

Broj lajkova na Instagramu raste, a Slobodini pratioci ne propuštaju da istaknu da su ovakva lepota i otmenost velika retkost.

View this post on Instagram

A post shared by Sloboda Micalovic (@sloboda_micalovic_boba) on

Izvor: Lepa & Srećna