Kuća Kloi Kardašijan dopašće se mnogima, bez obzira na to šta misle o američkoj zvezdi rijaliti TV serije, piše Lepa & Srećna.

Jedna od slavnih sestara Kardašijan, Kloi je kupila ovo imanje od popularnog pevača Džastina Bibera, odmah posle razvoda od Lamara Odoma 2013. godine.

Ono se prostire na više od pola hektara, a sama kuća u rezidencijalnom naselju Kalabasas u Kaliforniji ima više od 1000 kvadrata

Međutim, nije samo prostranstvo ono što čini rezidenciju spektakularnom.

Činjenica je da su sobe uređene na zaista pročišćen način i dopašće se mnogima koji vole pastelne boje u enterijeru.

Koliko je za to zaslužna milionerka Kloi Kardašijan i njen ukus, a koliko dizajner Martin Lorens Bjular koji je rešenja osmislio i predložio - nećemo nagađati. 

Ostaje činjenica da su kuća i bašta prikazani u renomiranom izdanju Architectural Digest, zajedno sa kućom njene sestre Kortni koja živi u blizini. Sestre su, naime, angažovale istog dizajnera, pa se u svemu vidi njegov pečat.

Uz kuću je elegantan bazen, ali pažnju posebno pleni veliko i prelepo uređeno dvorište.

Odvojeni su mesto za sunčanje uz sam bazen, ali i nekoliko posebnih "baštenskih soba" koje pružaju priliku za odmor, opuštanje, sedenje s gostima i tiha popodneva u senci. 

Slike su prelepe i poslužiće vam kao inspiracija za detalje.

Kuća je ponuđena na prodaju u maju 2020. godine, za gotovo 19 miliona dolara, što će značiti i profit od 10 miliona dolara u odnosu na plaćenu cenu.

GALERIJA SLIKA - VILA KLOI KARDAŠIJAN

LepaiSrecna PRELEPA KUĆA SA BAZENOM KLOI KARDAŠIJAN: dvorište iz snova i enterijer koji se ne zaboravlja (FOTO)