Svi žele da im dan venčanja ostane upamćeno kao jedan od najlepših životnih dana, pa zato postavljaju različita pravila - nisu retkost ni venčanja na kojima deca nisu dobrodošla. Često mladenci kažu da vriska i plač dece umeju da pokvare romantičnu ceremoniju, ali obično se naprave ustupci - makar za naslednike budućih supružnika.

Ipak,  jedan tata nije imao milosti pa svojoj ćerki kojoj je na dan venčanja nedostajalo samo dve nedelje da napuni 18 godina nije dozvolio da dođe.

"Kada su to čuli, cela familija je bila izbezumljena pitajući mladence da li je to stvarno istina, a ubrzo su me tata i maćeha nazvali i rekli mi da sam sebično derište jer sam im se žalila - Da li je trebalo da prećutim?" pitala je na "Redditu" razočarana devojka.

Ona je objasnila kako je pretpostavila da se pravilo odnosi samo na malu decu i da će ona ipak biti na tatinom venčanju. "Nakon što sam kupila sve (haljinu, cipele, itd.), samo nekoliko nedelja pre venčanja, tata i maćeha su mi rekli da moraju da razgovaraju sa mnom", ispričala je.

Ispostavilo se, kaže, da bez dece znači nito niko mlađi od 18 godina.

"Ja sam na dan venčanja još  imala 17 pa su mi rekli da jednostavno ne mogu da dozvole da dođem jer maćeha ne želi da krši pravilo 'bez dece', čak i kada je u pitanju ćerka njenog muža", kaže devojka koja sa ocem inače ima sjajan odnos.

"Svi u porodici bili su šokirani kada su čuli, a otac me je prekorio što sam im se žalila", zaključila je ova razočarana ćerka.

"Kakav to čovek ne želi rođeno dete na svom venčanju?", "Tvoj otac je jako loš čovek, a verujem da je po uticajem žene", samo su neki od komentara.

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Poklon za venčanje tiktok/ninaskocak