Pevač Adil retko govori o privatnom životu, ali je ispričao kako se rodila ljubav prema supuzi Ani još davne 1994. godine.

"Upoznali smo se te 1994. godine, moji roditelji su kupili stan od Džeja i njegove tadašnje supruge Nade, Anine mame. Inače se moj otac zna sa Džejem dugo, iz dana mladosti. A te 1994. kad smo se selili sa Vračara, prešli smo u Kotež i kupili njihov stan. Oni su se preselili 100 metara niže, izgradili su kuću u istom kraju. Tada je ona stvarno bila detence, 6 godina je imala ja sam imao 11. Posećivali smo se, išli na rođendane, moja mama se družila sa njenom, prosto znali smo jedno za drugo", ispričao je pevač i otkrio da Anina mama bila incijator.

"To je sve trajalo do jednog perioda kada se Džej razveo i onda je Ana prešla da živi sa ocem na Dorćol, to je bilo u nekom periodu 14-15 godina. Nisam je viđao par godina i sreli smo se na nekom veselju kod zajedničkog prijatelja, ona je došla sa mamom, imala je 17 godina. Ja rekoh: 'Ana jel moguće da si ti?'.

Njena mama Nada je jako mene volela i moju porodicu, njena mama je bila provodadžija i ona je rekla: 'Da mi sutra ćerku vodiš na piće', bukvalno je iz šale sve tako krenulo, mi smo se zabavljali jako dugo. Te 2005. je sve krenulo iz šale, počeli smo da se intenzivnije družimo, viđamo, rodile se prve simpatije i ljubav i dan danas smo zajedno", rekao je za "Grand" pevač i prisetio se trenutka kada je Anu zaprosio.

"Ana i ja smo 2013. bili na nekom putovanju u Španiji i ja sam nju zaprosio filmski. Otišli smo na koncert našeg omiljenog pevača Davida Bizbala, i išla je pesma koju sam ja i snimio, 'Ne diži ruku na nas', kompozitor pesme je dao autorska prava i meni i Bizbal je snimio u originalnoj verziji. Mi smo baš išli na to putovanje s namerom da upoznamo tog čoveka. On je bio fasciniran mojom verzijom pesme i glasom. Upoznali jako bitne ljude, ona uopše nije imala predstavu jer smo otišli sa namerom da upoznamo moje buduće saradnike", rekao je Adil i dodao:

"Ja sam sve to lepo organizovao, čuo sam da Bizbal ima koncert u Barseloni. Otišli na koncert i ide pesma „Ne diži ruku na nas“ i ja vadim prsten i ljudi oko nas gledaju, a ja pritom snimam koncert i drugom rukom je prosim i snimam kako je prosim. Ona u šoku, počne da plače, poljubimo se, zagrlimo, odslušamo koncert do kraja i devet meseci posle toga rodi se Adrian", zaključio je pevač.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"SVI SMO PLAKALI UZ DŽEJEVE PESME!" Mina Kostić o atmosferi sa svadbe Marije Ramadanovske: Očekivala sam više kolega  Kurir televizija