Dve potpuno različite sestre i jedan šarmantan muškarac glavni su protagonisti ove uzbudljive serije. Oni su Jusuf, Hava i Toprak, a priča koju ispredaju uvlači nas u ljubavni trougao.

Serija nas upoznaje s pričom o potomku imućne porodice Handžioglu, atraktivnom lomiocu ženskih srca Jusufu i dve prekrasne sestre. Jedna je pomalo divlja, puna ponosa, a druga je blage naravi, prepuna tuge zbog gubitka deteta. Gotovo da sestre Hava i Toprak nemaju ništa zajedničko, osim nesvakidašnje lepote i muškarca kojeg obe žele – zgodnog i imućnog naslednika porodice Handžioglu.

Serija "Ljubav, vera, nada" emituje se na TV Prva.

Pročitajte kratak sadržaj epizode koja se prikazuje na programu 20. avgusta 2014.

Sultan i Hava ulaze u opasnu igru kada reše da falsifikuju izveštaj DNK analize. Nakon što dobije packe od Sultana, Remzi nagovara Jigita da se još stripi i da drži jezik za zubima jer inače neće doći do svog cilja. Munevar prihvata majčin predlog da se veridba održi što pre. Mehmet sprovodi ozbiljnu istragu o Havi i njenom dečku Džunejtu, ali o tome još uvek ne govori Jusufu.

O seriji:

Ova turska serija snimljena 2010. godine puna je zanimljivih i napetih odnosa i neverovatnih događaja. Ono što posebno pleni u seriji je mesto na kojem je snimana. Atraktivan glumac Murat Unalmis, koji u seriji glumi Jusufa odrastao je u Kajseriiju, koji se nalazi u blizini Kapadokije u kojoj se serija snima, pa je od detinjstva često odlazio tamo. Smatra da je Kapadokija jedno od najlepših turističkih destinacija u Turskoj:

- Kapadokija je prekrasno mesto. U detinjstvu sam dolazio ovamo s majkom i ocem. Sada sam ovde kako bih radio i osetio sam jednu zaista drugačiju energiju – rekao je glumac tokom snimanja serije. I glumice Selen Soyder (Toprak) i Birce Akalay (Hava), zaljubile su se u Kapadokiju. Rekle su da su tamo pronašle mir i spokoj.