Aleksandra Prijović je od 2018. godine u braku sa Filipom Živojinovićem, sinom Bobe Živojinovića i pastorkom Lepe Brene. Pre venčanja par je kupio kuću na Bežaniskoj kosi koju je uredio po svojoj meri.

Njihova nekretnina nalazi se u blizini kuće Brene i Bobe, ima četiri spavaće sobe, klavir, a pevačica uživa da vreme provodi na teresi, koja pruža prelep pogled. Dvorište je potpuno zaklonjeno od zantiželjnih pogleda, pa u njemu porodica uživa u potpunoj privatnosti.

"Filip i Prija su odlučili da podignu kredit za luksuznu vilu, koja košta oko pola miliona evra. Želeli su da se skuće blizu njegove porodice, pa će im susedi biti upravo Brena i Boba", pričao je izvot blizak porodici Živojinović ranije za medije.

Aleksandra Prijović promenila frizuru
Nemanja Nikolić 

Aleksandra i Filip su u julu proslavili četiri godine braka, a kruna njihove ljubavi je sin Aleksandar (3). Iako važe za jedan od najskladnijih parova, dešava se da se i posvađaju.

"Više on meni zamera nego ja njemu. Jako je bilo naporno sada, jer smo iz obostrane želje da bude što bolje, imali naravno i konflikte. Bude na kraju po njegovom, jer ja njemu najviše verujem. Filip je moj najbolji prijatelj. Mi se generalno ne svađamo, samo oko pesama i spotova. U poslednje vreme je bila tenzija oko toga", priznala je pevačica za "Srbiju Danas" nedavno.

Još fotografija Aleksandre Prijović pogledajte u galeriji ispod.

Nemanja Nikolić Aleksandra Prijović i FIlip Živojinović na svadbi Đanijevog sina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna