Ana Sević se poslednjih godina povukla iz javnog života i posvetila porodici, a čini se da joj ovaj način života i te kako prija. Početkom marta postala je mama dečaka Simeona, na izmaku 2020. godine rodila je ćerku Senu, a iz prvog braka ima naslednicu Lorenu. 

"Za manje od dve godine rodila sam dvoje dece, a nisam ni mlada bogami. Jeste naporno s jedne strane, ali nekako to ide sve, upadneš u taj neki "mode" i ništa ti nije teško naravno", rekla je za emisiju "Exkluziv" Ana, koja će u oktobru napuniti 37 godina.

Koliko je Ana ispunjena i srećna žena i koliko uživa u majčinstvu, svedoči i njena najnovija fotografija. Ona je pozirala u kratkoj mini suknji sa dubokim dekolteom koja joj je besprekorno stajala.

 Usledili su brojni komentari na Anin i izgled, a oglasile su se i njene koleginice.

"Koliko grmiš mamasita, šta je ovo?", napisala je Kaja Ostojić, a mnogi su joj poručili da nikada bolje nije izgledala.

Ana je nedavno ispričala da joj starija ćerka pomaže oko Sene i Simeona i veoma je vezana za njih, pogotovo za sestru.

"Lorena je starija, odgovorna sva, uvek je tu da pripomogne, sve što može naravno. Ona i Sena, to je posebna vrsta ljubavi, ja uvek kažem, ja sam jedinica, ne znam kako izgleda imati sestru, i sada kada vidim njih dve jako mi je žao zbog toga, jer je to stvarno neka druga dimenzija skroz. Sada kada je došao i Simeon, Lorena ima drugačiji odnos prema njemu. Ali dobro, on je još jako jako mali, Sena je u šoku, mislim da je u fazonu 'ok, dosta je bio kod nas, vratite ga', ali dobro", kroz smeh je ispričala Ana, koja se zatim osvrnula i na potencijalnu četvrtu trudnoću.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna