Ana Sević već danima objavljuje letnje modne slike na Instagramu. Svim damama je "zadala domaći zadatak", što modelima koji su svi po najnovijoj modi, što figurom koju je doterala do savršenstva.

Tako je, pre samo par dana, bila u definitivno, top trendi kupaćem kostimu sezone, onom što je "pokupio najbolje od dva sveta" - jednodelni kostim koji izgleda kao bikini. U njemu su spojeni donji deo, veoma visok, tako da pokriva najkritičniji deo stomaka oko pupka, i gornji u kojem se - po najnovijem trendu - i donji deo grudi sad vidi.

ana sevic.jpg
Instagram / anasevicofficial 

Dan za danom, stižu i drugi modeli - tirkizno-beli, zeleni, beli sa tračicama, a komplimenti se samo nižu.

"Ženo, bre", kratko je prokomentarisala koleginica Jelena Kostov, a i druge poznate žene su ostavile lajkove, srca i emotikone plamenova da "gore" na Sevićkinom Instagramu.

Međutim, Ana je samo svima poručila da je "Ljubav najveće uživanje u životu" i nastavlja sa fantastičnim slikama sa  letovanja. Konačno je objavila i jednu sliku sa mužem, jer je dosad obično on iza objektiva. 

Uz snimak zalaska sunca i romantičnu muziku, sledi i najava večere uz more. "Mesto za dvoje", napisala je Ana, a ove slike pogledajte u našoj galeriji!

Instagram / anasevicofficial Uživanje s mužem

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna