Iako su i ranije njegove ljubavne veze bile pod budnim okom javnosti, sve te romanse su zaboravljene kada je mesto u srcu Saše Kovačevića zauzela nekadašnja misica Zorana Tasovac.

Saša i Zorana u vezi su od 2017. godine, a upoznali su se, kako je pevač jednom prilikom ispričao, putem Instagrama.

"Zoranu sam upoznao na Instagramu. Nešto smo se lajkovali, pa ušli u konverzaciju i eto nas zajedno i godinu dana kasnije", rekao je pevač nakon što je proslavio prvu godišnjicu veze sa svojom izabranicom.

Saša je Zoranu opisao kao jednu od najboljih osoba koje je ikad upoznao.

"Ona je zaista jedna predivna osoba, mnogo je tu faktora koje volim kod nje. Mislim da je prvenstveno jedna od najboljih osoba koje sam upoznao. Nju krasi stvarno mnogo lepih stvari", sa osmehom je rekao jednom prilikom.

Saša Kovačević i njegova devojka Zorana se upoznali na Instagramu
ATA / Antonio Ahel 

Lepa misica prihvatila je sve izazove veze sa popularnim pevačem i velika mu je podrška u poslu, a za njihovu kvalitetnu vezu zaslužna je na prvom mestu iskrena ljubav.

"Ona razume moj posao i to je normalno. Ono što nas održava je definitivno ljubav na prvom mestu, kao i sve što ide uz to, što je bitno da bi jedna veza uspela. Što se mene tiče, ova veza mi najviše prija iz kog god segmenta da gledam i ne bih je menjao zaista ni za šta", rekao je ranije Saša Kovačević.

Popularni par planira odlazak pred oltar, ali im se sa venčanjem ne žuri, budući da već funkcionišu kao da su u braku.

"Zorana i ja živimo kao da smo u braku. Venčanje će nam biti intimno, na egzotičnoj lokaciji daleko od Srbije. Papir mi nije bitan, ali planiram da se oženim svakako", priznao je nedavno Saša.

Zorana Tasovac iza sebe ima jedan brak, sa beogradskim ugostiteljem Bogdanom Srejovićem, koji je donedavno bio u žiži interesovanja zbog veze sa pevačicom Cecom Ražnatović.

Saša Kovačević i njegova devojka Zorana se upoznali na Instagramu
ATA / Antonio Ahel 

U braku sa Bogdanom Zorana je dobila ćerku Iskru (7), a Saša je njenu naslednicu od prvog dana prihvatio kao svoje dete i njih dvoje su veoma vezani jedno za drugo.

"Iskra je moja ćerka, tako je doživljavam od prvog trenutka. Nisam joj biološki otac, ali je zovem svojim detetom. I sutra kad budem imao biološko, Iskra će biti moje prvo dete. Može da me zove kako poželi, ali je izabrala da budem njen 'papa'", rekao je jednom prilikom pevač.

Još fotografija Saše Kovačevića i Zorane Tasovac pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/SasaKovacevic Saša Kovačević i Zorana Tasovac u vezi su već četiri godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna