Nikolija Jovanović provela je prethodni period u Atini, gde je spojila lepo i korisno, pa je, pored toga što se odmorila, kupala i sunčala, pevačica snimila i nekoliko spotova.

Kako kaže, njen suprug Relja Popović je taj koji više insistira na poslu, dok Nikolija voli i da uživa.

"Ja sam već bila u Atini. Relja je taj koji potencira rad, a ja volim da radim, ali volim i da odmaram. I da, tamo sam i snimala sve spotove. Meni je sad cela video produkcija tamo i onda ja tako spojim lepo i korisno", rekla je pevačica za "Srbiju Danas".

Nikolija je pre udaje za Relju živela u Atini, te je za ovaj grad vežu vrlo lepe uspomene. Budući da i dalje često odlazi u prestonicu Grčke, mnogi su se pitali da li planira da se ponovo preseli tamo, a ona je sada stavila tačku na nagađanja.

nikolija jovanovic.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Trenutno ne. I porodica nam je ovde i naš posao je ovde. Mogu samo da odem na nekoliko meseci", jasna je bila Nikolija, koja sa Reljom ima dve ćerke.

Stariju naslednicu Reu dobili su 2016. godine, dok se mlađa Hana rodila 2021. godine, a pevački par njeno ime skrivao je od javnosti punih sedam meseci.

Neke od izazovnih fotografija Nikolije Jovanović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / nikolijaofficial Pevačica se podvrgla raznim estetskim zahvatima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna