Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

3 najlepša detalja sa turskog venčanja decenije: Sinem Kobal i Kenan Imirzalioglu našli su način da mladoženja vidi venčanicu pre svadbe (FOTO)

Prelepa turska glumica Sinem Kobal zahtevala je venčanicu od mongolske svile, a mladoženja Kenan Imirzalioglu bio je odlučan u želji da je vidi pre venčanja... evo kako su došli do kompromisa!

  Izvor: Foto: Facebook, Instragram

Romantično venčanje na obali mora a i kasnije svadbeno veselje bračnog para Imirzalioglu i dvadesetak dana kasnije izaziva veliko interesovanje javnosti. 

PROČITAJTE JOŠ: Ogromno iznenađenje za tursku glumicu Sinem Kobal: evo šta su priredili verenici Kenana Imirzalioglua na devojačkoj večeri

Vlasnici objekata na Džundi to su iskoristili kao dobru reklamu, pa je sad to prelepo ostrvo u Egeju postalo svadbeni centar u Turskoj, jer svi bi da se venčaju tamo gde su Sinem i Kenan rekli "da".

A kako su tekle pripreme i šta se sve događalo uoči venčane ceremonije i odmah posle nje za list "Sabah" ispričala je Tuvana Bujukčinar, kreatorka venčanice i istovremeno organizatorka svadbe.

- Sinem je od samog početka tačno znala kakvu venčanicu hoće i aktivno je učestvovala u svim probama. I dobila je baš ono što je želela: čipkanu venčanicu sa vintidž i boemskim šmekom. Šili smo je od mongolske svile, a kao što je poznato taj materijal je teško naterati da se prilagodi telu. Iako je naizgled vrlo jednostavna, u mojoj karijeri to je najteža venčanica – otkrila je Tuvana za "Sabah". – Sa izradom smo počeli u martu, a na pojedinim segmentima radilo je i po dvadesetak osoba. Tokom mesec i po dana tri puta smo je krojili od početka, a završili je nedelju dana pre svadbe. 


Wedding Dance#kenansinemwedding #kenan #kenanimirzalioglu #sinemkobal #kenansinem @sinemkobal

A photo posted by [KENAN IMIRZALIOĞLU] (@kenanimirzalioglu_lovers) on May 16, 2016 at 3:08am PDT

Zaljubljen do ušiju, mladoženja Kenan nije se mešao u izbor svoje drage.

- Kenan je došao samo jednom da vidi venčanicu. Naravno, Sinem se pobunila, ali on je bio veoma obazriv pa je doneo oko koje čuva od uroka. "Ne brini, neće biti problema" , rekao je i uspeo da nagovori Sinem da mu dozvoli da vidi venčanicu. Zaista ga krasi veliko strpljenje.

Tuvana uz modni salon ima i agenciju za organizovanje venčanja, pa joj je Sinem, koju inače zna od detinjstva, poverila i taj posao.  Oboje su imali iste ideje i želje o tome kako će svadba da izgleda: sve je moralo da bude jednostavno i prirodno, a iznad svega zabavno i veselo. I, naravno, u skladu sa tradicijom i običajima. Tako je na svadbi bio i DJ, ali se igralo uz davul i zurne. I pokazali su gostoprimstvo kako se retko viđa.

Međutim, čak ni najbolja organizatorka ne može da ima sve pod kontrolom, već joj ostaje da se nada najboljem.

- Tog dana je ostrvom protutnjala oluja. Zbog nje sam morala da sklanjam ukrase postavljene u bašti, pa da ih posle opet vraćam. Ali, hvala bogu, vreme se smirilo posle 18 časova, tako da je venčanje zakazano za 19.45 proteklo bez problema. 

Eveeeeet #kenansinemwedding #kenan #kenanimirzalioglu #sinemkobal #kenansinem @sinemkobal

A photo posted by [KENAN IMIRZALIOĞLU] (@kenanimirzalioglu_lovers) on May 14, 2016 at 2:40pm PDT

PROČITAJTE JOŠ: Najlepša svadbena torta na turski način: Sinem i Kenan Imirzaliouglu proslavili venčanje tortom na 5 spratova

Za nju, kao i za većinu gostiju, nezaboravan je trenutak kad su mladenci rekli "da", pogotovo kad je Kenan u Sineminu ruku prineo usnama. Ali, postoji još jedan o kome javnost malo zna, jer kao što je poznato novinari nisu prisustvovali veselju, a domaćini su zamolili goste da ne snimaju mobilnim telefonima. Zaista sam bila dirnuta kad su žene porodice Imirzalioglu zaigrale kolo. Povela ga je Kenanova devedesetogodišnja prabaka, koja inače teško hoda. To je Kenana raznežilo do suza, pa su se kolu priružili i on i Sinem. Bilo je zaista divno videti tako nešto. 

Tekst: Milena Ranisavljević

Izvor: Lisa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije