Prvi čin svadbenog veselja Kenana Imirzalioglua (42), nezaboravnog Ezela, i plave nevolje, kako od milja zovu Sinem Kobal (28), odigrao se u nedelju 8. maja 2016. godine, u jednom elegantnom restoranu na obali. 

PROČITAJTE JOŠ: Ezel je lud od ljubavi: evo kako će Kenan Imirzalioglu ulepšati venčanje svojoj nevesti Sinem Kobal

Naime, pod dirigentskom palicom glumice Burčin Terzioglu, Deniz iz "Milosti", najbliže prijateljice su lepoj nevesti priredile veliko iznenađenje: devojačko veče u zapadnjačkom maniru ali i veče kane.

"Veoma smo uzbuđeni. Za Sinem organizujemo i devojačko veče i nanošenje kane", rekla je nasmejana Burčin. A za kanu je bila zadužena Šukran Oval, Sinemina dobra prijateljica koja se uključila u ekipu serije "Paramparča" umesto Nurgul Ješilčaj. Paparaci su je snimili sa svim neophodnim priborom za tu ceremoniju. Ipak, ne zna se šta se tačno dogodilo iza zatvorenih vrata. Jer nema nijedne fotografije na osnovu koje bi se zaključilo da je na ruke buduće neveste kana i stavljena.

A Sinem je na Instagram postavila fotografije sa partija i komentar u kome, između ostalog, stoji: "Prijatelji su mi juče priredili nezaboravno iznenađenje, sve je bilo predivno!"

PROČITAJTE JOŠ: Romantična turska proševina: zgodni Kenan Imirzalioglu (41) opremio verenicu Sinem kao princezu (3 VENČANICE!)

Veselim lepoticama posle ponoći se priključio i mladoženja, ali njegovih fotografija sa partija zasad nema na društvenim mrežama.

Možda se mlada plaši uroka!

Tekst: M. R. 

Izvor: Lisa