Turska glumačka zvezda Kenan Imirzalioglu, nezaboravni Ezel, i Sinem Kobal venačali su se na ostrvu Džunda početkom maja 2016. godine, ali interesovanje za taj događaj ne jenjava i stalno u javnost isplivavaju novi detalji.

PROČITAJTE JOŠ: Svi detalji turske svadbe decenije: evo kako je izgledalo venčanje iz snova Sinem Kobal i zavodnika Kenana İmirzalioglua (FOTO)

Ovih dana se najviše priča o njihovoj svadbenoj torti i početku medenog meseca. Naime, bela torta od pet spratova ukrašena cvećem rađena je po specijalnoj narudžbini. Kakvog je ukusa bila ne znamo, ali je sudeći po fotografiji zaista bila elegantna, baš kao i sve ostalo na toj svadbi.

Pažnju je, takođe, privukao svadbeni poklon kojim je Kenan iznenadio svoju 14 godina mlađu suprugu: reč je o oglici za koju je, tvrde mediji, iskeširao 160.000 evra.

A šta je novopečeni par radio prvog bračnog dana?

I to je dokumentovano na društvenim mrežama. Slavlje se završilo u četiri sata ujutro, a mladenci su se već u sedam našli sa nekoliko bliskih prijatelja na doručku. Potom su otišli na plažu, ali u maju je more još hladno za kupanje pa su se samo odmarali na suncu. Svi, osim mladoženje: on se jedini bacio u vodu i zaplivao.

Cunda EnJoy. - Kenan and Sinem Have Come Back Istanbul #sinemkenan #sinemkobal #kenanimirzalioglu

A photo posted by [KENAN IMIRZALIOĞLU] (@kenanimirzalioglu_lovers) on May 17, 2016 at 12:20pm PDT

Tekst: M.R.

Izvor: Lisa