Sezona praznika i slavlja budi u svima nama želju da za svoje goste osmislimo najlepši provod i dočekamo ih tako da nikad ne zaborave vreme koje smo proveli zajedno.

Baš takvo veče je priredio i magazin Elle na specijalnoj večeri Mystical Forest Soiree, Elle Style Awards 2023 powered by Belodore. Koncept je bio originalan, što je prvi element uživanja za goste - ideja je bila "mistična šuma".

Više od 250 zvanica iz sveta mode, umetnosti, kulture i biznisa bili su prisutni svečanoj dodeli nagrada: za doprinos sportu, dobitnik je bio Vanja Grbić, za glumu Jasna Đuričić, za muziku Božo Vrećo, za ikonu stila Lokica Stefanović, za aktivizam Brana Antović, za influencera godine Iva Chu, za dizajnera godine Nina Rajak, za umetnost Milovan Destil Marković, za književnost Danica Vukićević, za modela godine Nikki - Nikolina Vrekić, za lokalni brend: Lilu Shoes (Danijela Biškup), za pozorište i režiju Jug Đorđević, dok je Social Creative nagrada pripala Instagram stranici The Dancing Is Good (Miroslav Živanov).

elle style awards 4.jpeg
Mrdja Lovers Studio/© 2023 Mrdja Lovers Studio, all rights reserved. 

Laureati i gosti su uživali u muzici i plesu, a celokupnu atmosferu koja je drugi važan element svakog slavlja upotpunili su čarobni mirisi, neobične slike na zidovima i specifična rasveta.

Treći element uspešno organizovanog slavlja je kutak bez duvanskog dima koji mnogima ume da pokvari veče. Za to se uvek možete osloniti na IQOS, brend koji je na ovom mističnom soareu predstavio svoj magični kutak sa novim IQOS Iluma uređajima i aksesoarima.

iluma iqos.jpg
Mrđa Lovers Studio / 2023 Mrdja Lovers Studio, all rights 

Ovaj proizvod nije bez rizika i oslobađa nikotin, koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.

Tekst: Promo