Brigit Nilsen ne želi da živi u prošlosti i kaže da su joj svve bivše ljubavi samo daleka uspomena. Fatalna plavuša ima čega da se seća, jer njenim čarima nisu odoleli Arnold Švarceneger, Šon Pen, Sebastijan Kouplend... i mnogi drugi.

U nizu poznatih muškaraca koje je osvojila bio je i Silvester Stalone, sa kojim je zgodna Dankinja bila manje od dve godine u braku.

"Bila sam udata za Silvestera Stalonea, ali to je bilo tako davno", kaže danska glumica u ekskluzivnom intervjuu za magazin "Pipl". "Baš nikad ne mislim na njega. Nekad imam osećaj kao da se naš brak nije ni dogodio.

Nemam pojma šta se s njim dešava. Čovek prosto ode dalje, razumete? Imate toliko drugih stvari u životu da se nekad pitate `čekaj, kako se on beše zvao`", smeje se Brigit.

brigit nilsen 0808223319-min.jpg
Profimedia 

Roki i lepa plavuša su se upoznali tokom snimanja filmova "Kobra" i "Roki IV".  Već posle šest meseci ljubavi, venčali su se u Kaliforniji. Međutim, brak nije potrajao ni dve godine. Brigit je imala samo 22 godine, a Stalone je bio 17 godina stariji.

Kako je kasnije pričala glumica, promenio se odmah posle venčanja. "Ponašao se prema meni kao da sam njegov automobil, kao da sam njegovo vlasništvo, strašno je bio posesivan", ispričala je na jednoj televiziji, godinama kasnije. Da sve bude još gore, izjavila je da je bio "očajan u krevetu". "Sve je to zbog tih steroida koje uzimaju, bio je kao zečić", tvrdila je plavuša. 

brigit nilsen 0808080416-min.jpg
Profimedia 

Brigit je ipak ostala "slaba" na bildere, pa je kasnije ušla u avanturu sa Arnoldom Švarcenegerom. Veza sa njim je propala, jer se Švarci odlučio za Mariju Šrajver s kojom je paralelno bio u vezi. "Da mi je samo rekao da planira da je ženi", prokomentarisala je Brigit.

Posle niza muževa, konačno je srećna u braku sa gotovo dvadeset godina mlađim manekenom Mateom Desijem. Radost njenog života je ćerkica Frida koju je uspela da rodi uz pomoć vantelesne oplodnje, nakon 13 godina pokušaja. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

HOLIVUD IZGUBIO OMILJENU BUCKU! Rebel smršala čak 45 KG, pa otkrila CAKE kako se skida SALO! Evo šta radi kad joj se JEDE SLATKO Instagram