Iako je septembar period povratka obavezama, istovremeno je idealan trenutak i za nove početke, promene navika i uživanje u novim iskustvima. "Počastio" nas je i pravim letnjim temperaturama, a kako ih bolje iskoristiti nego u šetnji.

Ukoliko između 18. i 25. septembra prošetate Knez Mihailovom ulicom, obavezno se zadržite na platou ispred TC "Rajićeva", jer je jedinstvena umetnička instalacija "Next Level Cube", kakva se može videti u najvećim svetskim muzejima savremene umetnosti, sada dostupna i u Srbiji i nalazi se upravo na ovoj lokaciji.

DSC06230.jpg
Promo 

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji, "Next Level Cube" pruža jedinstveno i nezaboravno iskustvo - eksterijer čine infinity mirrors - osvetljeni reflektivni paneli koji stvaraju hipnotički efekat "beskonačnog ogledala", dok enterijer iznenada oživljava kroz imerzivne videe, sa dinamičnom igrom različitih oblika, stvarajući nadrealni utisak harmoničnog kretanja.

To omogućava posetiocima da naprave nesvakidašnje fotografije i videe, a u Cube-u se mogu videti tri videa sa različitim temama - tehnologija, jednostavnost i uživanje, jer je "Next level Cube" instalacija inspirisana novim IQOS ILUMA uređajima i njihovom revolucionarnom tehnologijom.

IQOS-3862.jpg
Uroš Arsić 

IQOS ILUMA predstavlja tehnologiju zagrevanja duvana sledeceg nivoa: napredni sistem zagrevanja bez oštrice, bez ostataka duvana ili potrebe za čišćenjem, inovativan dizajn i jednostavna upotreba, a na našem tržištu biće dostupna od 30. septembra.

Iqos je uređaj koji zagreva, a ne sagoreva duvan, ali treba imati u vidu da nije bez rizika, jer oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost.