Aleksandra i Filip Živojinović proslavili su pet godina braka, a kruna njihove ljubavi je sin Aleksandar. Važe za jedan od najskladnijih parova, a pevačica je priznala da i oni imaju nesuglasice, a posebno oko poslovne saradnje.

"Više on meni zamera nego ja njemu. Jako je bilo naporno sada, jer smo iz obostrane želje da bude što bolje, imali naravno i konflikte. Bude na kraju po njegovom, jer ja njemu najviše verujem. Filip je moj najbolji prijatelj. Mi se generalno ne svađamo, samo oko pesama i spotova. U poslednje vreme je bila tenzija oko toga", priznala je pevačica za "Srbiju Danas" nedavno, međutim sada se pojavila informacija da je par imao veliki sukob i to oko Filipove ljubomore.

Navodno se na proslavi rođendana ćerke Ace Pejovića u Beogradu navodno dogodio incident između supruga Aleksandre Prijović, Filipa Živojinovića i pevačicinog menadžera, Danijela Blažića Blaška. Društvene mreže bruje o ovome a navodi se da su njih dvojica čak i potukli.

Kako tvrdi izvor blizak popularnoj pevačici Aleksandru je ova priča veoma potresla.

"Aleksandra se jako potresla zbog te priče, jer ceo grad bruji o tome, nema ko nije zvao nju i Filipa da pitaju šta se desilo. Ta priča kako ona vara Filipa sa Blaškom je puštena još pre dve godine. Međutim, sada se opet pokrenulo to i još kako su se Filip i on tukli", ispričao je izvor blizak pevačici za "Star" i dodao:

"Aleksandra zna ko je tu priču plasirao, ali čeka trenutak kada će to i da raspravi. U pitanju je njena koleginica koja očigledno ne može da podnese njen uspeh i to što će sada da održi tri koncerta u Areni, to je boli, pa ajde da je blati i širi priče. Aleksandra je čak i plakala kada su počeli i po Tviteru da šeruju to kako je došlo do tuče, pa je Filip smirivao. Blaško se takođe našao u nebranom grožđu, ništa momklu nije jasno", kaže izvor.

Još fotografija Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića pogledajte u galeriji ispod.

Nemanja Nikolić Aleksandra Prijović i FIlip Živojinović na svadbi Đanijevog sina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Aleksandra Prijović  #instagram/aleksandraprijovic