Zbog ubrzanog tempa života i svakodnevice koja nam ostavlja sve manje vremena za uživanje u nekim sitnim radostima, nedovoljno smo sa svojom porodicom. Zajednički rituali kao što je porodični ručak pružaju nam osećaj pripadnosti, ali sve teže uspevamo da ih održimo. Zato su praznici pravo vreme da budemo sa svojim najdražima.

Uskrs je jedan od najradosnijih i najlepših praznika, koji je praćen dozom uzbuđenja kako da decu tako i za odrasle. To je prilika za još veće međusobno zbližavanje i povezivanje, puno smeha, šale i lepih momenata, a uprkos želji da sve protekne savršeno uvek nam se podigne i nivo stresa. Zato posežemo za brojnim kafama i cigaretama, što često stvara suprotan efekat, pa umesto da uživamo mi se osećamo i iscrpljeno i nervozno.

Zato, za početak treba da se dobro naspavamo, popijemo dovoljnu količnu vode, odvojimo vreme za sebe, popijemo čaj...

Prelaskom na alternativu pušenju cigareta, kao što je IQOS, nestaju neprijatni mirisi i oblaci dima, a nema ni pepela. IQOS je, naime, uređaj koji zagreva, a ne sagoreva duvan, pa samim tim ne stvara duvanski dim, već paru, čime se mogu izbeći sve neprijatne situacije između pušača i nepušača. Svakako, treba imati u vidu da ni IQOS nije bez rizika jer oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost.