DA LI BISTE SE I VI USUDILI? Aleksandra Prijović upečatljivim modnim detaljem pomerila standarde

Pevačica je mladim devojkama pravi stilski uzor.

ATA images

Da detalji čine modne kombinacije posebnim, odavno je poznato. Toga se drže sve dame koje prate modne trendove. One jako dobro znaju koliko samo jedna sitnica, bilo da je u pitanju ešarpa ili torbica, pravi razliku u stilskom izražavanju.

 Aleksandra Prijović otkako se pojavila na sceni doživela je pravu modnu transformaciju i danas njena stilska izdanja budno prate sve devojke. Pevačica dobro zna kakav uticaj ima na društvenim mrežama, pa izuzetno vodi računa kako će se pojaviti na sceni, a kako će izgledati u ležernoj šetnji sa sinom.

Besprekorna linija joj dozvoljava da nosi suknje klasičnog kroja, te je nedavno ponela jednu takvu kombinaciju - crnu suknju s polurolkom i crnim salonkama - koju je začinila efektnim čarapama s printom, koje su istakle njene vitke noge. 

"Black", napisala je kratko Prijovićka uz fotografiju, a ovo njeno atraktivno izdanje oduševilo je mnogobrojne obožavaoce.

Čarape sa printom su popularne godinama unazad, a najtraženiji dezeni su obično nežni i romantični, poput čipke sa cvetnim motivima ili kašmir šarom. Smeli preokret i apsolutni trend je print sa slovima koji je omiljen i među svetskim zvezdama.

Izvor: Lepa i Srećna